Реклама / Ads
2| 19269 |02.09.2016 ГЛАСЪТ

„Елените” - рай за „истински” българи

.
Черноморският комплекс „Елените” попадна тези дни в епицентъра на медийно торнадо. Една средно статистическа българка-Мария Пеева реши да сподели в блога си Mama Ninja неприятните премеждия около почивката това лято в прехваления и рекламиран комплекс. Без да подозира, обаче че ще си навлече куп неприятности.
 

Малко след като публикацията "Как Вълчо изяде ол инклузива" и подписана от Ловеца стана тотален хит в социалните мрежи,  смелата Пеева, дръзнала да скочи на известния хотелиер Ветко Арабаджиев,  се „похвали”, че хора на бизнесмена са обещали да й видят сметката в съда.   "Току-що получих интересно обаждане от адвокатката на г-н Арабаджиев. Обясни ми, че възнамерява да заведе дело срещу мен, ако не сваля статията.

 

Попитах кое от съдържанието не отговаря на истината, но се оказа, че най-вече ги притеснява не съдържанието, а тонът, който бил твърде обиден”, написа възмутена дамата.   Омерзени от случилото се и  в знак на протест, хиляди потребители шернаха не само комико-трагичната статия за българския Вълчо, но новината за заканата му да „изяде” Червената шапчица.

 

На наш Ганьо гневът му не минава лесно. За това и засегнатият предприемач не спря до тук. Часове след като Мария Пеева разказа как на всяка крачка обслужващият персонал на „Елените” се е е....л с нея и семейството й, колко е било неподдържано, и как се е разливал алкохол от бидони, в няколко медии светкавично цъфнаха статии, възхавлаващи комплекса.  Така например   пловдивският сайт "snews" публикува репортаж от "истинската българка" Антоанета Маринова за възхитителното й прекарването в комплекса.  Усеща се, че думите й не достигат, за да опише преживяното. Дамата споделя: Да видиш толкова добре поддържано място е вече изключителна рядкост в нашата мила родина. Чистотата беше безупречна, зелените площи идеално поддържани, а плажът буквално е на ръка разстояние. На рецепцията бяхме бързо и адекватно обслужини, отговориха на всичките ни въпроси, а те не бяха никак малко. Дадоха ни ключа за стаята и ние се отправихме със затаен дъх към асансьора. Влизайки в нея буквално си отдъхнах, беше точно както я бяха описали.

 

Приветлива, чиста и с изглед към безкрайното синьо море. Да си призная предпочитах да седя на терасата и да не откъсвам очи от прекрасната гледка, която се разкриваше пред мен. Това беше моето прекрасно лято 2016!". Вестник, близък до модела КОЙ пък  пусна вчера материал за превъзходния курорт в стил „Балкантурист”. По всичко личи, че пrарите на Ветко Арабаджиев не спят, а къртовски се трудят, за да излъскат имиджа на комплекса.  „Вместо недоволният клиент да осъди хотелиера, хотелиерът ще съди недоволния клиент!, възмугти се още Мария Пеева. Тя, обаче пропуска една малка подробност.  Че живее в страна, където богатият винаги е прав, бедният натирен,  осъден и оплют, а истината погребана.  Докато тази реалност съществува, „Елените” винаги ще е рай само за „истинските” българи.

 

Екип на Фрог

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 16397 |12.08.2016 Говори чужбина или как научаваме новините за България от странство . 3| 24413 |28.07.2016 Господ ненавижда идиотите, а българите сме най-големите . 0| 11373 |23.03.2016 Българи изкупуват държавните облигации и държавата барабар с хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads