Реклама / Ads
31| 13461 |25.02.2016 ГЛАСЪТ

Гореща молба до Главния прокурор от българския народ

.
Добрите стари българи...
ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ! С огромна тревога следим нарастващото напрежение в държавата и треперим от страх тя да не бъде съсипана, а премиерът Бойко Борисов убит. И за Вас с г-н Пеевски ни е страх. Много ни е страх!
 
Понеже сме малко заети с внос на зеленчуци и ваксини, с контрапротести на Кулата и посещения на курса за изучаване на номерата за печелене на обществени поръчки, организиран от фирмата "Водстрой 98", се информираме за събитията единствено от агенция ПИК на Вашия приятел Недялко Недялков. Казваме "приятел", защото само приятел и близък роднина може да пише такива мили и трогателни неща за Вас и ръководената от Вас прокуратура. А и Вие ги поздравявате също така любезно, когато има повод. Така и трябва да е между побратими, които рамо до рамо се борят срещу реформите в съдебната система. Но не това е болката ни днес.

 

Г-н Главен прокурор Сотир Цацаров!

 

Обръщаме се към Вас като към баща и майка!  Молим, и в същото време настояваме, да вземете спешни мерки и да избавите България и българите от смъртоносната напаст, която е надигнала глава, както Хитлер през 1930-та. "Мила, Родино, ти си земен рай..." - ще си отиде и ще забравим откъде сме.

 

Понеже вярваме на ПИК като на Вас, решихме да Ви пишем открито писмо, както г-н Пеевски преди десетина дни, когато турците го обявиха за пезевенк и нежелан. Защото днес може да изглежда рано, но утре ще е късно. Злото не спи.

Извинете ни за неподредените мисли и думи, но всички сме от родната образователна система...

 

Забелязали сме, че каквито и сигнали за корупция на магистрати, политици и мафиоти да се публикуват в медиите, Вие все натъртвате авторитетно: "Дайте доказателства" или "Това са общи приказки". И сте прав! Просто неаме думи колко сте прав! Затова, в своята безпределна и патриотична тревожност, Ви предоставяме факти и доказателства, които дори душманите от съдийското съсловие не могат да отхвърлят. Взети са направо от ПИК!

 

25.02.2016

ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК и "Ретро"! Мафията плаща 2 млн. за главата на Бойко! Парите са броени от близки до банкера беглец Цветан Василев

2 милиона долара са броени на килъри за главата на премиера Бойко Борисов. Ексклузивната информация достигна до „Ретро“ от два независими източника, свързани със службите за сигурност. Оперативната информация сочи, че парите са отпуснати от близки до банкера беглец Цветан Василев, който се укрива от българското правосъдие в Белград. Пазарени са украински килъри, подобно на групата, която организира атентата с гранатомет срещу Алексей Петров. „В момента на криминалния пазар е най-изгодно и сигурно да наемеш убиец от Украйна. Това са свободни играчи от паравоенни формирования, които сега си търсят прехрана“, доверява източникът на „Ретро“.

Засега от службите се въздържат да коментират дали поръчката срещу Борисов идва от едно и също място с поръчката срещу депутата от ДПС Делян Пеевски.

„Цветан Василев разполага с огромен финансов ресурс, който ще използва за отмъщение. За целта е платено на български НПО-та, които да организират постоянно протести срещу правителството, на футболни агитки, на медии от така наречения кръг „Капитал“ и на телевизионни предавания като това на Слави Трифонов“, категорични са ченгета.


Това обаче не е всичко, г-н Главен прокурор Сотир Цацаров! Ударете един мента, глог и валериана, че има още доказателствен материал, достоен за съдилищата в Хага, Лайпциг и Нюрнберг. Висш пилотаж, както би се изразил водач на неремонтиран МиГ 29...

 

БОМБА В ПИК! В ХОД Е ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ, сценаристът е Цветан Василев. Атентати срещу Борисов и Пеевски са първа точка в заговора

Местни подсъдими олигарси помагат на най-големият аферист на 21. век да свали легитимната власт

В ход е брутален опит за държавен преврат, осъществен с криминални и медийни средства - нещо, за което ПИК алармира от месеци. Подготвяните атентати срещу премиера Борисов и депутата от ДПС Делян Пеевски са замислени и поръчани от един и същ продуцентски център - леговището на избягалия банкер Цветан Василев в Белград, разкриха пред медията ни два независими източника.

Датата не е случайна и съвпада с предстоящото в сряда разглеждане от белградски съд на искането за екстрадиция на Василев в България. Според данни на службите за сигурност банкерът е заделил многомилионен бюджет за мокри поръчки, а в същото време е влязъл в тесни контакти с групи от килъри в Сърбия и Украйна.

Целта е, чрез събаряне на легитимната власт в София, Василев да избяга от българското правосъдие, което му иска сметка за източването на милиарди от КТБ чрез кухи фирми, доверяват нашите източници. 

Цветан Василев вече не се задоволява с контролирани медийни изяви в медиите на кръга "Капитал", иска му се да лее кръв, да отмъщава, той няма какво да губи, твърди офицер от контраразузнаването. Василев "играел" съвместно с трима български олигарси, които също имат проблеми с правосъдието и са изправени на подсъдимата скамейка. Те разполагат със собствени медии, през които щедро се ретранслират клеветите на беглеца Васивес срещу Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров и Делян Пеевски.

 

"Васивес" да се чете Василев - разбираемо да се сгреши - адреналинът напира, а мозъкът не е в състояние да се справи с налягането.

Цитираме целите съобщения заради тяхната фундаменталност и конкретност. Най-вече става ясно, кои са трите кита на държавата: Вие, г-н Цацаров, Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Все пак не е лошо да се уточнят някои малки, но съществени детайли. Заради историята, не за друго. 

 

1. Защо, след като всичко по организирането на убийствата и атентатите, както и подбудителите и изпълнителите, е известно на ПИК, все още МВР, ДАНС, разузнаването и прокуратурата не са в атака?

 

2. ПИК твърди, че по "данни на службите за сигурност банкерът е заделил многомилионен бюджет за мокри поръчки". Нещо не се връзва. Възможно ли е, след като по Ваше нареждане, както и на други институции всички банкови сметки - лични, на роднини и фирмени - както и имотите на същите са запорирани, той да е укрил по мазета и тавани чували с милиони? Защо службите не са Ви докладвали за "заделените" милиони, а докладват на ПИК? Така ли сте се разбрали?

 

3. ПИК твърди също, че "мафията плаща 2 млн долара за главата на Бойко". Малко сме объркани. Всички в България знаят, че мафията е кръгът #Кой. В същото време неговият рупор ПИК пише, че мафията дава парите. Излиза, че Пеевски дава пари да го гръмнат. Доста нестандартно, би се изразил някой издател след третата водка. Барабар с Вас и Бойко. Хубаво е този казус да се изясни, защото хората наистина си мислят това, което е най-логично. А логиката е най-презряното нещо по тия земи.

 

Молбата ни, г-н Главен прокурор, е да се самосезирате по материалите на ПИК и да дадете сигнал за щурм. С шпиц командата ли, с някой друг колектив ли - Вие си знаете. Ние само Ви сигнализираме за нашия голям страх и за подкрепата ни. Всъщност, наясно сме, че вече сте взел мерки, защото ако не сте, ще излезе, че не вярвате на ПИК. Което пък ще означава, че лъготят яко. Много хора вече говорят: Тия, ПИК-льовците, са най-големите лъжци и простаци. Доста грубичко, нали? Редно е да ги защитите. Те как Ви защитават за всичко. Щото ако не го направите - увисват като прани гащи. К‘ва телевизия ще правят, щом никой не им вярва? С рейтингите ще се справят - знаят се плаща за тая работа. Дайте едно рамо обаче - свои хора са. Хем и народът да се успокои като изпоарестувате поръчители и килъри, които ще Ви посочат разпитаните от Вас писачи от ПИК. Нали такъв е редът?

Оставаме в очакване и вярваме, че ще спасите България! Веднъж вече го направихте като подкрепихте с каквото можахте действията на Пеевски и ПИК срещу КТБ. Сигурно ще го направите и този път! България цяла сега вас гледа...

 

От предварително признателния български народ


П.П. Г-н Главен прокурор Цацаров, чудехме се дали това писмо да не бъде съвсем сериозно, като последен опит да привлечем вниманието Ви към недопустимата пропагандна пошлост, изливаща се от медиите на и до депутата Делян Пеевски. Също и от нагнетяваното от тях фалшиво напрежение с измислени преврати, заговори и пр. Но като народ, който е видял много и преживял също много, решихме, че няма да обърнете внимание, нито ще отговорите на нещо, което не е плод на "правилния" кръг до Вас. Пишем от името на целия български народ, защото сме запознати какво казват социологията и статистика за доверието към прокуратурата. И Вие също знаете. В крайна сметка избрахме жанра сатира. Тя винаги е била последното оръжие срещу всичко, което спъва опитите на обществото да живее нормално. Особено помага в дни на репресии и самоуправство. И винаги е побеждавала. Дори да е посмъртно... И Вие го знаете, г-н Главен прокурор Сотир Цацаров. 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 21610 |27.11.2015 Главният прокурор Цацаров подаде оставка. И след това . 32| 13185 |07.03.2014 Войната: студена или гореща я предпочитате? . 63| 34192 |23.11.2011 Защо мълчи главният прокурор?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads