Реклама / Ads
32| 11220 |12.05.2009 ГЛАСЪТ

Живот по „Кампютор” и Вишински

.
Кампания анти Бойко и анти Костов заля интернет. Тези, за които екранчето с клавиши като акордеон е „кампютор” се възползват от откритието на Джон Атанасов както загорял затворник от пияна жена. Само дето си плащат.
 
В БСП знаят, че зад тази кампания стои „Нова зора” на Минчо Минчев, онзи дето го напъдиха от АТАКА. Знаят и откъде са хилядарките, защото държавната субсидия не стига за такова разточителство. Но си траят, вероятно защото смятат, че оплюването им върши работа. Някой ги лъже жестоко. Защото тези, които могат да бъдат облъчени с пропаганда в стила на колективизацията нямат понятие от интернет. Техните деца и внуци пък чакат концерта на Ей Си Ди Си в Белград и от черните призиви на Минчоминчевата агитация им се припикава.

Първобитно, първосигнално, безкултурно, тъпо.



На "анти" действия срещу някой си залагат и хората около Пламен Юруков в синята мъгла. Всички те - Минчовци и Юруковци ни се обясняват в справедливост. Което е направо перверзно.
 
Нямаме място при нормалните в Брюксел. Доскоро ни свързваха с кенефа, бучнат от Давид Черни в „Ентропа”. Вече ще ни свързват със съдържанието...

Да се представят нещата само в черно и бяло е откритие на шепа революционери, които изкривиха теорията за революцията още преди да се е състояла. На „белия терор” се отвръща с „червен терор”, а проблемите решава Борис Савинков по своя си начин. Батко Махно пък закова на тачанките лозунга: Бей белых, пока не покраснеют, бей красных, пока не побелеют! Резултатът винаги е мизерия и смърт. В какъвто смисъл искате го разбирайте.

Колкото и да му е странно на Запада у нас такава кампания дава резултат. Най-твърдият електорат потрива ръце и си вика: „Нашите са силни, ще им натрият носа на посерковците”. И тръгват едни спомени за това как Николапетковисти, звенари, Гемедимитровци, Трайчокостовисти и останалата сволоч са си получили заслуженото някога. Иска им се и сега да стане така. И то е почти така, пред смаяния поглед на Цивилизацията.

Естествено черният ПР поражда ответен удар.





В интернет вече тръгнаха отговорите, които не са платени, а са реакция. Интересно е да узнаем ДАНС кои автори и кои послания ще търси и преследва. Това ще определи и до кои ценности сме по-близо: до тези на Вишински, или на съдията Фалконе.

Предстои да узнаем.

Някакъв хлад се усеща, а уж е май...

Огнян Стефанов
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 8718 |08.05.2009 Сомалийските пирати - ангели небесни . 34| 13377 |05.05.2009 Макс и Мориц на кайма, СДС на система . 10| 9032 |30.04.2009 Вампирски щения към Слънчев бряг . 51| 11932 |28.04.2009 Станишев и неговите двойници

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads