Реклама / Ads
27| 11182 |28.01.2016 ГЛАСЪТ

Кой? стои зад контрареволюцията - истинската цел е евроатлантическия ни избор

.
Не е толкова трудно да се прозре, че Кой? финансира или по-скоро посредничи на руски служби при организиране на този протест. Удобно зададения въпрос от удобен журналист на Лавров е предварително режисирано - а темата с "непризнателността" на българите е външния сигнали за атаката срещу България, правителство и институции.
 
Няма как да се организира "национален" протест без силно финансиране - всеки който е организирал протест знае какви са етапите и какви пари са нужни. Да започнеш направо на национално равнище си е мегафинансиране - логистика, мотивация, организация, агитматериали, опорни точки и т.н.

Почти всички мегаскандали в медийното пространство са инспирирани като част от "артилерийската подготовка" на поредица от дестабилизиращи събития, които започват от днешния протест, които постепенно ще ескалират.

 

Действат и чрез организираната престъпност - затова виждате тези "инфобомби" на престъпността, които целят да внушат чувството за несигурност.

 

И тъй атаките са организирани от професионални манипулатори и идеологически диверсанти с участието на специално изпратени експерти те стъпват върху реални "меки" или уязвими места в управлението на страната.

 

Това бе и остава голямата грешка на Борисов - той не разбра, че трябва битка, а тръгна да се договаря и лансира свой собствен кръг. През него именно ще влезне троянския кон, който ще дестабилизира управлението му.

 

За мнозина дестабилизацията на Борисов е добре дошло и сигурно имат право, защото той направи или не направи нищо за да се позиционира като политик заедно с хората, които искат реформи. Но тук става въпрос не за отделна личност а за мащабна операция по смяната на ориентацията ни или поне за дестабилизацията ни до степен да нямаме управление.

 

Именно затова изборите са единственото решение.

 

Това, че Пик и Блитц критикуват протеста е просто фасада за отвличане на вниманието и елемент от "страхуването" - колкото повече алармираш "искат да свалят правителството", толкова по-силно внушението, че това действително може и става. Залагат на националистическа карта и анти-евроатлантическата. Това е българския вариант на това което организираха в Черна гора и Молдова. Медийно усилиха темите около "турските" ваксини, учебниците с присъствието и авторите, забраната на кръщенето от ЕС и други инфолъжи.

 

Стойте надалеч - Москва и Кой? в тандем действат.

 

Не изключвам и провокации, защото нямат масова подкрепа, а търсят медийно внимание като се възползват от слабо място в реакцията на МВР и атакуват директно Бъчварова. Включиха несистемната опозиция защото тези в Парламента и ВСС се дискредитираха и по този начин ги пазят от отговорност. Напред излизат неясни и неизвестни организатори - вариант, който ще освободи политическите им покровители от отговорност. 
Пеевски стои зад кадър.

 

Днешният протест не е пълен копи пейст на събитията от февруари 2013 година, но приликите са повече от една.

 

Насрочен е нарочно за да отвлече вниманието от доклада на ЕК и унищожителните критики и смени дневния ред на обществото и дебата. Тъй като Кой? не може да се откаже от контрола върху съдебната система и ключови звена на българската икономика, службите за сигурност - той реагира чрез улицата.

 

Службите ще бездействат и в никакъв случай няма да Ви разкрият схемата за която пиша. Или няма да я озвучат, защото след това трябва да има и реакции.

 

Трябва да се отклони вниманието от неизгодния за Кой? и Русия дебат около реформите, защото в края на тази улица Кой? престава да съществува, а Москва губи влияние.
Помнете сам по себе си Кой? е обречен, но заедно с Москва е достатъчно силен за да предизвика трус и да блокира реформите и дерайлира България от евроатлантическите релси.

 

В последна сметка са обречени - но хапят, преди да загинат.

 

Не съм сигурен дали ще видим много хора на улицата, нито, че това е основния или главния протест, който Кой? ще организира. Давам Ви схемата.

 

Бъдете готови да излезете на улицата срещу тази провокация. Те - Кой? и партньори от друго не разбират.

 

Илиян Василев

idvassilev.blogspot.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 18474 |26.01.2016 Пеевските пирани се озъбиха на Борисов. Развод или театър? . 19| 12468 |24.01.2016 Тайна мисия на ГРУ: Путин натиснал Асад да си ходи . 10| 9282 |22.01.2016 КОЙ изпрати есемеса, ще познаете по феса... . 41| 8608 |21.01.2016 Разкрилите скандала с ваксините не са анонимни, кажете ги

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads