Реклама / Ads
35| 26177 |08.12.2020 ГЛАСЪТ

Мега скандал! Секс-кукла в спалнята на премиера и изповед в рими

.
Докато матр’яла кротко спеше, спокоен, че ваксините пътуват насам, шпионските набези срещу българския премиер не спират. Най-неочаквано той открил секс кукла, приседнала на спалнята му. Тя била вкарана там от вражески елементи докато министър председателят обсъждал коронавируса на партия бридж белот с авери.
 

От НСО смятат, че куклата е била пренесена в дамска чанта в спаднало състояние и надута до работно състояние за задоволяване на „човешките потребности“ в самата спалня. С помпа или устно е надувана, засега експертите не могат да кажат.

 

На местопрестъплението – защото проникването на шпиони в спалнята на премиера е престъпление – се появил лично Кой? - точно така - главният прокурор. Светкавично организирал душене по горещи следи. Самият той се заел лично с учебниците на КГБ, по които и той бил обучаван в Симеоново. Там търсел руската връзка в новата провокация. Еврика, изкрещял българският Архимед на прокуратурата още на предговора, без да тича само по каскет из улиците в Бояна. Открил, че руснаците са вкарали секс-куклата, за да не си помисли премиерът, че може да спре Балкански поток за кефа на новия US-президент.Освен това, каквото и да преживее куклата в премиерската спалня, няма опасност да го разкаже, щото пластмасата не говори, нали?...

 

В разгара на разследването телефонът на главния прокурор зазвънял като на пожар, - разказа пред наш репортер член на разследващия екип, пожелал анонимност и солиден хонорар. Научаваме, че се обаждал неизвестен извършител от х-л „Берлин“. „Алоу, капут, да внимавате с куклата, че ми струва две хилядарки! Никакви следствени експерименти с нея и премиера, да го е.а в г..а… Спукате ли я, ще ви спукам и вас! Ясен ли съм?! Дайте изявление, че цялата работа е организирал президентът. Моите медии ще ударят тъпана. И никакви издънки, че както съм ви назначил, така ще ви бия шута и на двамата, мамка му!

 

Край на второ действие. (Първо беше с пачките, кюлчетата, пищова и Мата Хари.)

 

Очаквайте в следващите дни развитие на случая по зададения сценарий. Възможно е интервю на премиера в „Der Spiegel“, может быт… Путин – Меркел: - Hallo Frau Merkel. Знаете как е.

 

ИЗПОВЕД

 

Искате да кажа без псувни.

Става! Мога и така.

Но сега съм се захванал

Кукла някаква да нае.а…

 

Колко време съм отгоре,

Трудно е да кажа - на…

Двата крака са нагоре,

Яко куклата е.а…

 

Имам пълната подкрепа

На електората, да!

С пачки и кюлчета

С двеста ще го нае.а…

 

Д-р Димитър Попкутуев

 

П.П. Може тази история да ви се струва пълна измислица, но не е. Художественият елемент е смешно малък процент...

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 58| 23781 |05.12.2020 Путин паникьосан, руска Мата Хари, Сачева хока и други благи вести . 32| 17342 |02.12.2020 Срамът и омразата против Диктатора правят днес силата . 21| 14963 |02.12.2020 Проф. Ангелов, да не стане като с фурмите от Абу Даби? Знаеш защо . 37| 34134 |29.11.2020 Урокът на д-р Велизарова: Скъпи сънародници, няма нищо страшно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads