Реклама / Ads
31| 38999 |29.04.2012 ГЛАСЪТ

Методът „проф. Драганов”: вместо лек за гърло - три ракии

.
Драгомир Драганов
Лош пример даде проф. Драгомир Драганов тези дни. Мислехме, че след тоталния си неуспех като кандидат за кмет на София от партията на олигарха Ковачки „Лидер”, ще миряса, но сме се излъгали. Драганов продължава да ни казва кое е правилно и кое – не.
 
Дори, когато го хванат да кара на три ракии. На толкова се равнявали 1,57 промила, колкото отчел дрегера след участието му в инцидент на околовръстния път на София. Не съм пил, а съм си пръснал спрей за гърло, оправда се политикът. После отказал кръвна проба, защото го било страх от спринцовки. Трогателно, нали?

Професорът обаче си има силен аргумент: участвал в писането на Закона за движение по пътищата през 1998 г. Освен това според него КАТ продължавала да си действа като соцорганизация за родната действителност.

От реакцията на вездесъщия Драганов могат да се направят няколко умозаключения.

Това, че си участвал в списването на закон, не означава, че го спазваш. Драганов и негови колеги писаха и законите за приватизация пък после крадоха по точно тези закони. Политици са свързани с мафията, а сигурно са творили НПК.

Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки пък участва в рекламната кампания „Карай разумно, стигни жив”. След това кара неразумно и пиян, катастрофира и уби млад мъж, а Мануела Горсова е още в будна кома.

Друг извод, който можем да си направим от случката с Драганов е, че ако те боли гърло, но нямаш спрей с вентол, можеш да изпиеш три ракии и да се излекуваш. Ако не стане – „впръскни” си още три...

В сюжета с професора има и една голяма несправедливост. Той обвинява КАТ, че са още социалистическа организация, а в същото време подарява на униформените книгата си „Спомени за прехода”. Доста подличко, не мислите ли? Нещо като случая със съветските учени, които преди 50 години изпратили в Космоса думите Ленин и СССР, но и до днес не били получили отговор. Получиха го отдавна, но не признават...

 

Петър Монев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 51| 54858 |24.04.2012 Секс и изневери в тайните служби . 191| 47591 |20.04.2012 Любовни и други чувства на опашката за власт . 65| 60258 |18.04.2012 Ситуацията в Македония–началото на края . 58| 23271 |16.04.2012 Из делниците на един луд (9 – 13 април)

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads