Реклама / Ads
44| 12282 |29.04.2015 ГЛАСЪТ

Наградете левентите, превзели ТВ 7! Те показаха истината

.
Полицаи окупират ТВ 7. Източник: бТВ
Лицата, които съчиниха сюжета с ТВ 7 заслужават адмирации и награда. Те, както никой досега, успяха да покажат какво преставлява модела #Кой. Показаха също, че държавата или поне най-важните институции в нея, работят под диктовката на същия този Кой. Маските паднаха!
 
В капан бяха вкарани премиерът Бойко Борисов и неговото вице и вътрешен миистър Румяна Бъчварова. Те заявиха, че не са знаели и са изумени от бруталната полицейщина, демонстрирана пред цялото общество. Дано наистина да не са знаели. Защото ако са знаели...
Освен това, ако те са изненадани от полицейщината, какво да кажат гражданите?

Същата тази полиция няма да видим пред складовете, където 17-те камиона с контрабадни цигари, са разтоварили стоката. Те дори не смеят да припарят там, за да не ядат бой и да се окажат безработни.

 

Няма да видим униформените и пред медиите, които дължат десетки милиони на фирми, които са взели парите от същата тази КТБ, за да ги финансират. Става дума за "Труд", "Преса", "24 часа", "Стандарт" и др. Кой пази тези длъжници, които не са върнали и стотинка от дълговете си?!

 

Няма да ги видите и пред "Булгартабак", фирмата, която се източва в момента и е проверявана от агенция "Митници".

 

Полицията и прокуратурата отказват да проверят договорите на полуживото предприятие Железопътна инфраструктура, което е сключило договори с фирми от кръга Кой, които ощетяват държавата със стотици милиони и доведоха БДЖ до моргата.

И знаете ли защо? Защото всички изброени привилегировани субекти са под чадъра на мафиотския кръг, който съсипва държавата от години, а политиците се правят на разсеяни. А се правят на разсеяни, защото немалка част от тях получават подкупи, пред които пенсионният фонд изглежда като детска касичка-прасенце...

Браво на смелите и горди изпълнители на мокри поръчки, които изкараха моделът #Кой на светло. Хвала на главния секретар на МВР Георги Костов, който надмина по неадекватност и слугинаж своя предшественик Светлозар Лазаров, което е доста трудно. И като истински български полицейски шеф Костов гордо няма да подаде оставка. Защото някой му е наредил да действа по този начин. Не вярвам сам да е измислил толкова глупаво и компрометиращо правителството и държавата нещо.

 

Няма да има виновни за непонятната демонстрация на сила. Както няма за аферата "Костинброд", въпреки всички "Ура" и "Иху" на прокуратурата. Както няма досега и за удара срещу финансовата система в страната през юни миналата година.

У нас виновни никога няма. Както няма и истинска свобода на словото. Ако много приказваш или ти пращат полиция, или те привикват в прокуратурата. Разбира се, по закон, да не си помислите нещо друго.

Няма виновни, но пък има реформатори, които правят всичко в името на закона, в името на човека и демокрацията. Има и мафиоти, които са овладели цели институции. Те не просто са тук - те ни окупираха. Разберете го най-сетне.

 

И да не забравя: ТВ 7 е началото. Следват ВМЗ - Сопот, "Дунарит", след тях и други предприятия, които мафията #Кой удари заедно с КТБ, за да ги придобие на безценица. Милиардите от убитата банка не са навън, крадат ги в момента пред очите ни. Само гледайте.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 14461 |28.04.2015 Никой не разследва убийства, прокурори строят хотели в чужбина . 84| 19102 |25.04.2015 Защо за ДПС арменският геноцид е мит, а преименуването - холокост . 26| 14719 |24.04.2015 Защо Иван Искров се отрече от другарчето си Цветан Василев . 9| 10626 |22.04.2015 Жив ли е Съюзът на музикалните и танцовите дейци?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads