Реклама / Ads
12| 23290 |01.11.2007 ГЛАСЪТ

Най – красивото дупе на света е българско

.
Апетитните задни части на 19 годишната българка Кристина Димитрова са най – красивото дупе от нежната половина на човечеството. Нашенката пребори претендентки от цял свят и спечели наградата на конкурс в Мюнхен.
 

Александър Иванов


Може би трябва да си отдъхнем накрая. Доживяхме и този ден – нашенка спечели престижния конкурс в Мюнхен „Най – красиво дупе на света”. Сред учителските вопли за по – високи заплати, стачките в различни сектори, повсеместната мизерия в малките провинциални градчета, какофонията около местните избори, където се появиха призиви от някой кандидати като „Бог да пази лозенчани!” (  явно са визирани жителите на столичния квартал „Лозенец”), за капак днес дойде информация за изследване на френското правителство, в което българите заедно с румънците са обявени за най- нещастните европейци. Вероятно френските сондажи за това как сеass2.jpg чувстват нашенците са верни и се базират на солидни психологически профили. От анкетираните само 8 процента са признали, че се чувстват много щастливи от живота си, за останалите категории няма да говорим, защото там присъстват крайно мрачни и дори девиативни настроения. И няма как да бъде другояче, понеже, ако си представим средностатистическото българско семейство в началото на ноември 2007 година картинката би изглеждала така:

Четричленно семейство, което разполага със среден месечен доход от около 1000 лева. Голямото дете не ходи на училище заради учителската стачка и майката нервно го мъкне със себе си на работа, където то и пили нервите, а шефът я предупреждава, че в офиса деца не се водят. Бащата обикаля детските градини и търси място за най- малкия член на фамилията, но свободни места в детските градини няма. Прекалява с цигарите и не може да си намери място. Вечер тягостното настроение е още по – силно. Дошли са сметките за миналя месец. Няма да продължаваме повече, защото всеки се сеща, че с подобен живот не само, че не може да си щастлив, но въобще ти идва да не живееш. И струва ми се, във френското проучване тези 8 процента са силно завишени. Но животът продължава, както се изразяват повечето ни национали по футбол след поредната си срамна загуба. Това идиотско клише звучи вече все по- често и от устата на родните политици, които сякаш отчетоха почти стопроцентови победи на своите партии, но тайно вътре в себе си знаят, че и те са стигнали дъното на доверието от страна на избирателите. Затова дупето на Кристина е светъл лъч и може да ни накара да се усмихнем с широко отворено сърце и да въздъхнем – „Не сме толкова зле!”

amber_kelly_sexy_011.jpgМомичето ще получи 10 000 евро награда заедно с дългосрочен договор като модел на бельо. Така, че Криси се превръща в наша гордост и утеха. Не е безинтересно да се отбележи, че най- готиния мъжки задник на планетата се оказа на румънец. Продължаваме със северните си съседи да вървим ръка за ръка и добри, и в лоши дни, само дето те ще отидат на европейското по футбол, само дето в жизнения си стандарт дърпат здраво напред за разлика от нас, защото може би ясно са разбрали, че заек великан и триметрово кокиче няма, освен в анимационните филми.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5576 |31.10.2007 Яйцето вече се опече; да се опомним целокупно! . 5| 5947 |29.10.2007 Воят на политическата глутница отблъсква, не привлича . 25| 10289 |23.10.2007 Как слънцето Лила от Външно ни спаси от скандинавския синдром . 3| 7854 |17.10.2007 Годишнината от ареста на Ал Капоне отбелязваме с провалени дела

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads