Реклама / Ads
0| 6161 |05.04.2007 ГЛАСЪТ

Новините на Велики четвъртък - неосвежаваща дъвка за наивници

.
КАТ започва акция по Великден за пияни шофьори, за колани, за водачи без книжки. Всеки път когато КАТ се изцепи с подобно безумие се питам: какво правят през останалото време?! Имам своя интерпретация на тази "новина". Катаджиите всъщност ни предупреждават да си носим банкноти от 10 и 20 лв. за подкупи, защото няма да ни развалят 50-левки. А на бас, че аз съм прав.
 

КАТ започва акция по Великден за пияни шофьори, за колани, за водачи без книжки. Всеки път когато КАТ се изцепи с подобно безумие се питам: какво правят през останалото време?! Имам своя интерпретация на тази "новина". Катаджиите всъщност ни предупреждават да си носим банкноти от 10 и 20 лв. за подкупи, защото няма да ни развалят 50-левки. А на бас, че аз съм прав.

Четирима души в енергетиката били по-силни от държавата, взет всеки по отделно. Заедно можели да пометат конституционния ред в държавата. Това съобщи гост на сутрешния блок на Нова телевизия обявен като енергиен експерт. Аз това го знам без да имам такова образование. Даже знам и за други хора, които са по-силни от държавата. Лично познавам поне десетина. Но никой не ме кани да го съобщя от национален екран. Сигурно ги е страх, че ще им кажа имената. Няма страшно, колеги, и да ги назова, те ще ме обявят за луд и ще ми уредят лечението. Всъщност, къде си сложих хапчетата...

Президентът Първанов наградил Албена Денкова и Максим Стависки с орден "Стара планина І-а степен". Грешка! Те го наградиха с присъствието си да бъде сниман с тях. Президентът само връчва шарения медальон. Връчи го преди това и на хора, които нямат място до Албена и Максим. Затова нека си сложат във витрината обработеното парче метал, а в сърцата си да носят народната любов. Другото е от Лукавия...

Двама прокурори арестувани: единият дал, а другият взел подкуп. Питам ви, къде е новината. Че има подкупни магистрати? Грешка! Новината е, че са ги спипали. Дали Борис Велчев има сили да повтори новината още стотина пъти? Ето това е големият въпрос. Другото е като акциите на КАТ.

България щяла да се превърне във водещ производител и доставчик на авточасти в Югоизточна Европа. Това заявил изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стоян Сталев в специално интервю за агенция „Ройтерс". На това място веднага възникват две питания: Сталев не знае ли, че първи април мина. И второто: толкова ли са закъсали колегите от "Ройтерс"?

Ром е осъден на 4 години и 10 месеца затвор за блудство по особено жесток начин с дете на 6 години. Три месеца преди да осакати момиченцето циганинът е излязъл от затвора, където лежал 10 години за други престъпления. Идва ред на най-интересното: Варненския окръжен съд присъдил на рома 15 години затвор. Апелативният съд обаче намалил срока на 10 години. Върховният касационен съд от своя страна смъкнал още пет. От което следва, че това е най-хуманният съд в света! За благодарност извратенякът да заколи едно агне, той си знае как ще го намери, да го опече и да го носи на съдиите. Дали пък тези слуги на Темида не са се познавали с арестуваните прокурори? Все около Варна се върти действието... Пък може и да са прави магистратите от Върховния - момиченцето е малко, може и да забрави след години... Какво толкова е станало. Забравих да ви кажа, че съдиите от последната инстанция скастрили колегите си, че не са се съобразили достатъчно с човешките права на подсъдимия. Ето това най-много ме впечатлява, че винаги се намира някой да плаче за правата на бандитите.

Ще завърша писането за този ден с вест от странство. Петнадесетте британски моряци, които бяха държани в плен близо две седмици, са напуснали Иран тази сутрин в 8.00 часа местно време. Те са отпътували от международното летище Мархабад с полет на „Бритиш еъруейс" за Лондон. Преди да напуснат страната няколко от тях са се появили по иранската телевизия и са благодарили за освобождаването си. Ех, британци, каквото и да правите - няма да ни стигнете. Вашите хора ги държаха само 15 дена, колкото една трета ВИП Брадър. Нашите в Либия търкат наровете вече 8 години, но ние не се хвалим! Това можем - това правим
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 14965 |27.03.2024 Как падна Търновската крепост: Защо на харвардци не им се получи Win-Win стратегията за преговори? . 16| 8346 |24.03.2024 Манол Глишев: „Крокус“: поредният „Норд-Ост“? . 18| 8808 |22.03.2024 Копейките и готиното бъдеще без НАТО: Копайте, копайте, ние сме от отдел „Пропаганда“ . 39| 24203 |21.03.2024 Драги дами Габриел, Назарян, Сачева и Петкова, да поговорим откровено за мафията, а?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads