Реклама / Ads
20| 16769 |30.10.2015 ГЛАСЪТ

Пияни руснаци или сексбомба с гранатомет срещу Трактора?

.
Гранатометчица моя...
Въпрос на въпросите от последното денонощие е: кой стреля с гранатомет по Алексей Петров. По погрешка, рече той, но стреляха, мамка му. Насред София - европейската спортна столица!
 
Тръгвайки по горещи следи, открихме, че е много вероятно това да е безработният руски гражданин С. М. от Москва. Негови съседи признаха, че го видяли за последен път миналата сряда, когато заявил, кандилкайки се, че заминава в Болгарию, щото там било по-топло и имало пиячка на корем. Освен това болгары посрещали освободителите с хляб и сол... Прав е, така да се каже. Исторически.

Не, това не е нелепа шега. На 2 октомври С.М. е бил задържан от полицейски патрул. Карал пиян като кирка, а в колата му имало гранатомет. Истински РПГ (ручной противотанковый гранатомет). Случката е описана в медиите. Освен това, забележете: С.М. бил с червен автомобил. В момента изясняваме Форд или Опел е била колата.

Справка в криминалните хроники на европейските страни показва, че от 1 до 30 октомври пияндето от Москва единствено е заловено с гранатомет. Освен това е пуснато да си ходи, защото гранатометът се оказал учебен. Стреля без да пробива. Т.е. ако гърменето срещу Петров е терористичен акт, както твърди "военният експерт" Патрашкова, то той е ще да е "учебен".

 

И понеже стрелците са били двама, потърсихме следите и на втория. Открихме ги в руския град Краснодар. Там бил задържан преди време 25-годишен мъж, който стрелял с гранатомет по строеж. Тренирал, обяснил фъфлейки той. 3,1 процентно съдържание на алкихол. Къде е сега стрелецът - не е ясно, защото като изтрезнял и си платил глобата, го пуснали. Следата обаче не бива да се подценява...

 

Срещу Алексей Петров може да е стреляла и сексбомба. Сведенията ни отново са от Русия. Там бил заснет рекламен клип, в който сексапилни мадами стлеляли с РПГ. Режисьорът Винянин обяснил, че за отмъщение все по-често се ползвал РПГ, защото и девойки можели да боравят с него. Дали обучените модели са наемани след това за мокри пъръчки остава тайна. Проучванията ни обаче в тази посока продължават.

 

Всички твърдения, че министър Румяна Бъчварова няма хал хабер какво се случва, се оказаха злобна кампания. Не само знае, но е много напред с материала. Лично заяви в парламента: "Провеждаме заградителни мероприятия в София и цялата страна". И никой не се разсмя, макар изреченото да е пълна глупост. Просто депутатите знаеха, защото са умни, че така се говори за заблуда на врага. Освен това ще и помагат Росен Желязков и Мирослав Боршош. Откъде знаем? Всеки, който поназнайва нещичко за сегашното управление - знае. 

Очаквайте в най-скоро време зашеметяващи разкрития около дуетът "РПГ". Включително дали е мъжки или смесен и дали ще участва в следващия ВИП Брадър... Не гасете лампите - ще бъде напечено.

 

"Военният експерт" Патрашкова твърди категорично, че атентатът е политически акт. Петров знаел много тайни, единствен предупреждавал какво е КТБ и въобще банките в България още преди няколко години. Затова бил фигура с голямо политическо значение. Можели да му скочат дори вложителите в КТБ, заради претърпените загуби. Ясно е, че патрашковите глупости са по-налудни и от пияниците с гранатомет в Русия, но с това разполагаме. Освен това някои медии охотно тиражират глупотевини като нейните. Такъв е планът.

 

Бронирани материали спасиха Алексей Петров. Бронирано стъкло спасило и мумията на Ленин от разстрел. Съвсем сериозно. На 1 септември 1972 г. съветският гражданин Минибаев влязъл уж да се поклони на мумията на вожда на Червения площад. Стрелял от упор, но стъкленият похлупак се оказал брониран. Така Ленин си останал вечно жив, а Минибаев го прибрали кагебейци, след което изчезнал. Няма го и до днес. Дали би могъл да е той единият в храстите на ул. "Арарат"? Едва ли. Дори да е останал жив след престоя в КГБ, то едва ли би могъл да се храни без чужда помощ, камо ли да стреля с РПГ... Гаранция.

Има обаче нещо общо между двата опита - в Москва и София: есента. Бронировката също. Две съвпадения вече са много... Румяна Бъчварова, Желязков и Боршош да го имат предвид, провеждайки "заградителни мероприятия в цялата страна".

 

Срещу Хитлер пък имало 42 опита за покушение. (39 повече от тези срещу Трактора, но както се казва, Трактора да е жив и здрав, може да счупи този рекорд, що не.) Нито един успешен. Историци твърдят, че около 40 от тях са били обречени. В смисъл, че самите организатори не вярвали, че ще успеят или са били в състояние, което не позволява реална оценка на ситуацията.

 

Атентатите срещу Фидел Кастро пък са над 70. Един от тях имал за цел да подпали брадата му. Това щяло да го срине психически. Пращали му и страшни мацки, които да пъхнат взрив под чаршафите му. В такъв случай Патрашкова е извън подозрение за подобно деяние в бъдеще, защото отговаря само на едното условие и то не е "мацка".. ("Не можеше да е престъпление от любовна страст, защото тя бе много страшна", - Шерлок Холмс.)

 

Стават и грешки. Абдулла ал Азир, например, загива след като взривно устройство гръмва в... задника му. Той искал да убие принца на Саудитска Арабия през 2009 г., но смятал, че ще го хванат, ако скрие взрива в букет. Затова го скрил на тъмно и непроветриво място. И се случило непоправимото. Не е лошо Алексей да проверява по-щателно идващите с цветя при него да го поздравят за хепи енда от четвъртък. Страхувай се от данайците дори, когато носят дарове. Знаете как е.

 

Актът срещу Алексей Петров е толкова безумен, че ако не влезе в учебниците по криминалистика, със сигурност ще украси някоя трагикомедия за живота в България. Нелепите неща са повече от очевадни. Атентатори с гранатомет не знаят от какво разстояние да стрелят. Не промерили също изстрелите и единият се оказал негоден. Отишли с червена кола, която да бие на очи от километър. Петров пък твърди, че станала грешка. Бъчварова провежда "заградителни мероприятия". Патрашкова дава експертни оценки. Михо Михов, бивш шеф на Генщаба препоръчва да се провери армията, откъде може да се крадат гранатомети...  

 

Толкова е безумно, че дори обидно. Един щеше да убива Доган с газов пистолет. Тия пък не знаят що е РПГ и как се използва. Единствено в Абсурдистан подобни неща са реалност. Тук всичко е възможно. Дори магистралите. И гранатометите. И политиците с бронирани автомобили и безчет охранители. И народът, който вярва на всички тия тъпанари.

Нещата са по-прости. В мафията винаги е имало разчистване на сметки. И понеже държавата ни се управлява именно от мафията, няма да сгрешим, ако припишем атентата срещу Петров в нейната сметка. Кога ще е следващото "Бум"? Това знаят само сценаристите. Както и дали ще е истински или бутафорен.

 

Кирил Петров-Водкин

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 23607 |28.10.2015 България влиза в страшна спирала „дефицит-дълг-дефицит“ . 35| 13448 |27.10.2015 Октомври‘1917 и Октомври‘2015 - приликите не са случайни . 18| 11380 |26.10.2015 Петима депутати са „шизо” . 58| 41654 |25.10.2015 Мюсюлманки и европейки секс плячка на мигранти, ЕС мълчи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads