Реклама / Ads
58| 15201 |28.03.2021 ГЛАСЪТ

Преди и след возенето в джипката. На какво заприличахте, тулупи!

.
Нанков и Вожда...
Вижте ги на какво са заприличали. Вижте ги как сервилничат край Борисов - готови са да му лъскат обувките, че и други неща... Гледат го с влажни погледи, предизвикват цинични забележки у хората, които презират лицемерието и лъжите. Гражданите виждат и се гнусят. Но тези във властта си изграждат защитна стена - гьонсуратлъка - и не им пука. Власт, власт, власт - до дупка. На всяка цена.
 

Това ги променя дори физически - това, което е вътре в тях избива през тялото и заприличват на... това, което са всъщност.

 

Николай Нанков напълно отговаря на дефиницията за "щастливото овчарче". На 28 години вече е зам.-министър на регионалното развитие. После министър, след това отново зам.-министър, заради катастрофата край Своге, където загинаха 20 души и над 30 бяха ранени. Борисов го приласка в джипката и го превърна в "дежурния куфар. На Нанков, когото в МС някои наричат "Заю Баю", това му харесва до перверзност. Изписано е в погледа му. Възбужда ли се, детска радост ли е - да каже Фройд. Едва ли ще мисли повече от 3 секунди...

 


.
Николай Нанков на прага на властта е изглеждал така.

 

И да не забравяме: Нанков е завършил геогафия и няма хал-хабер от строителство, пътища и магистрали, саниране и прочие дейности, свързани с голямата корупция. Но отговаря точно за това. Защо ли? Той не е просто "куфар" - има тайни в този куфар...


.

В лекарския период...


Като лекар и шеф на болница той изглеждаше така. Не му бяха чужди патосът и устремът, но все пак бялата престилка му придаваше известно благородство. С нея вървеше и усещането/очакването за морал.


.
Бързо заприлича на Каракачанов и любимия Вожд...

 

За нула време проф. Ангелов се вписа в средата на властта. И заприлича на тези, които вече бяха там. Бялата престилка отиде в килера, дойдоха костюмите - някои доста нелепи - и вътрешният порив да прилича на Вожда.


.

Вече е опиянен от собствената си значимост и величие...


Промяната застигна лицето и косата му. Това е лично, но ние сме зрители на шоуто и тези промени провокират мнения и коментари, които той не иска да чуе. Жалко. Много жалко. Но желано и мечтано от него. А след това, докторе?

 


.

Борисов преди десетина години.


Борисов изглеждаше добре. Дори поведението му бе симпатично и мнозина не криеха симпатиите си. Но хора, какво се случва в тази власт, та нормални на пръв поглед хора толкова бързо заприличват на нещо отблъскващо?


.
Той все по-често е сърдит, цупи се, хока...

 

Вечно е сърдит на всички българи, подканя ги нахално да му изразяват благодарят за 50-те левчета, например. Други са виновни за всяка грешка на управлението. Живее в паралелна реалност, от човек с добри намерениея в началото - може би са били добри - се превръща в сатрап, който е роб на своите интереси и на интересите на мафиотски кръг и диктатор за останалите.


.
Това е... това, което виждате и си мислите...

 

Накрая неминуемо се стига до деградацията ... Ужас и отвращение. Не, не че е сниман спящ, а че всичко това се случва. Че той умишлено се оказва в това състояние. Чекмедже, пачки, злато, пищов... Това ли е всичко, за което е мечтал? Това ли е всичко, което предлага на обществото и гражданите?

 

Списъкът е отвратително дълъг.

 

Свинщина!

 

Мислете.

 

Фог нюз

 

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 9793 |07.03.2021 Музиканти за предизборна употреба са лоша гледка . 28| 16286 |21.10.2020 Последният виц: Борисов разпоредил проверка на ДАНС за „Радевия случай“ . 43| 17824 |10.10.2020 Унижението и преследването, но преживените, а не лаф да стане . 50| 30491 |11.09.2020 Поклон пред Вожда! Последните успехи и приключения на Бойко

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads