Реклама / Ads
3| 10686 |12.12.2020 ГЛАСЪТ

Г-н премиер, в Иран ги бесят, а тук отказват легло – каква е разликата?

.
Грижата на държавата?...
Иранските власти екзекутирали журналиста Рухола Зам заради работата подкрепата му за протестите през 2017 г. Обесили го, защото прокуратурата решила че уличаването в корупция на хора от властта е опит за сваляне на правителството и дори шпионаж.
 

Медии, политици и правозащитници в цял свят се възмущават от варварското правосъдие в Техеран.

 

Какво става обаче в България?

 

Съпругата на лидера на БОЕЦ Георги Георгиев не е приета в нито една софийска болница, въпреки, че жената е в тежко състояние - бъбречно трансплантирана, с коронавирус и пневмония. Георгиев също е болен и е във видинската болница. Във Фейсбук той припомни думите на премиера, който обеща, че всеки българин ще бъде обгрижен. „Хеликоптери ще летят, ако трябва, но няма да оставим един човек необгрижен, - заяви в типичния си стил Борисов.

 

От това заричане на Борисов са минали двайсетина дни. Но за съпругата на Георгиев легло няма. Може би, защото лидерът на БОЕЦ бе през цялото време на протестите, а от години разобличава корупицонни действия на управляващите.

 

Не знам кой дава акъл на премиера, но очевидно е отявлен нацист. Дори от гледна точка на ПР Борисов би трябвало вече да е разпоредил Мариела да бъде приета в софийска болница. Та белким си кажат хората, че лидерът на ГЕРБ не дели българите на наши и гадни недоволни. Всъщност точно това се получава. И ако Борисов и съветниците му са извън реалния живот, къде е здравният министър?

 

Рухола Зам го обесили. За съпругата на Георги Георгиев няма легло. Каква е разликата?!

 

Или ни казват: Който не слушка, малко ще поумре… Днес е Мариела, вчера беше друг, а утре ще е…

 

Фрог нюз

 

П.П. Ще чуем ли някога човек от властта да каже, какво ще направи, ако откажат легло и лечение на най-близък до него човек? С разбиране ли ще се отнесат, че трябва да се мре, защото имаме 53 000 легла и 360 болници - най-много в Европа, но хора умират, защото не ги приемат никъде... Защо мълчите бе, наглеци?!

Дано докато пишем тези редове вече да се е намерило легло за Мариела. Както и за другите хора, които имат нужда. Дано.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 14335 |19.08.2020 Клоунада с конституция, Кръстник и свекърва – гарантирана свинщина . 39| 39465 |16.07.2020 Оставката на Гешев е гарантирана от самия него . 60| 43510 |02.10.2019 Война. В ход е истинският заговор за окупиране на държавата . 19| 20578 |31.03.2019 От некадърност или по заповед вътрешният министър закриля корумпирани ченгета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads