Реклама / Ads
77| 21329 |08.02.2021 ГЛАСЪТ

Професоре, качването на ските, никога не е случайно и безплатно!

.
Източник: бТВ
Властите спипали синът на президента да се весели с компания по неподходящ начин, на неподходящо място и по неподходящо време. Лоялен гражданин подал сигнал и неколцина от младежите били задържани. После пуснати, а родителите щели платят съответни глоби.
 

Щом искаме да сме правова държава, ще трябва да приемем случилото се като част от не/спазване на реда.

 

Тъкмо да приемем новината с нужната гражданска сериозност и ето ви изненада – от Президентството опровергаха информацията. Докато истината си пробие път, лъжата два пъти е обиколила земята, казвал Чърчил…

Нещото, което излиза извън контекста на случката е реакцията на здравния министър по случая. Той потвърдил пред журналисти, че да, там е бил и синът на държавния глава, и че е сред задържаните. Хубава, сочна дописка и дори репортаж ще се получи. При това го казва професор, а не някой от хората около или самият премиер, да речем.  

 

Министърът на здравеопазването няколко пъти вече се появява в сюжети, които будят недоумение. Прясна е още гледката в джипката, когато миистър-председателят се хвалеше с маркировката на недовършен път и не даваше думата на професора. А беше лош момент за хората в пандемията.






Професоре. Докторе. Със сигурност знаеш, че министър-председателят не те е избрал случайно. Сигурно е, че си мислил за компромисите и цената. По-жестока ще е, отколкото си предполагал. Говорили сме с твой колега преди теб заемал този пост, сам се увери - по най-горчивия начин. Макар и министър, ти представляваш най-човешката и нужна от всички професии. Да оставим недоволните, такива винаги има, но голямото болшинство хора ви боготворят вас, медиците. Повярвай, така е! Не стъпвай толкова лековерно на ските, които ти подават. Не ги подават случайно. Случайности няма, сам знаеш.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 16125 |05.02.2021 +18. Иванов си проси ОПГ от Гешев и други ужаси . 20| 16048 |05.02.2021 Недялко, ибрикът и възпалените хемороиди на властта . 85| 30751 |04.02.2021 Папка в Брюксел трябва да изкара Борисов и Гешев жертви на заговор за убийство . 29| 14249 |04.02.2021 Разбирате ли, уважаеми, защо никой вече не ви вярва?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads