Реклама / Ads
58| 23810 |05.12.2020 ГЛАСЪТ

Путин паникьосан, руска Мата Хари, Сачева хока и други благи вести

.
Не е лесно...
Доживяхме Русия да трепери от нас. В Кремъл направо им омекнали краката от нашата военна мощ. Путин минал на мента, глог и валериан, а говорителката на Външно Захарова му ляла куршум… Не вярвате, но Бойко Борисов официално успокоил Москва, че няма да нападаме 150-милионна Русия с армия от 1,2 млн личен състав.
 

Само си модернизираме летищата, купуваме нови самолети и кораби, успокоил ги генералът от пожарната, той и премиер-министър на България, с извинение. Честно казано, тази Мария Захарова доста прилича на руска Мата Хари, която е чела учебника на КГБ как да снима спалнята на Борисов. Не казвам, че е така – но ми мина през ума. Щото КГБ нали… знаете как е, а нашият е лабав по женската част…

 

Не мина в събота и без Деница Сачева. Тя няма нищо общо с Мата Хари, но то е за сметка на Гьобелс. Работодателите не познават добре антикризисните мерки и затова не се възползват от тях, - рекла министърката. Сигурно е права, защото в Българската стопанска камара, които публикували статистика по темата, е пълно с идиоти и имбецили.  

 

Проф. Кирил Топалов на свой ред налива бензин в огъня на чуждото недоверие към българската управленска гениалност. Българо-македонската комисия пак зациклила по споровете от историята ни. И пак, защото там още вилнее югославско-титовата пропаганда. А тук въобще не вилнее ГеоргиДимитрова-ТодорЖивкова-БойкоБорисова-Джамбазки-Каракачанова. Въобще.

 

И доц. Кунчев, онзи дето беше депутат от ГЕРБ, но избра да стане главен здравен инспектор, се оплаква, че не го разбират. Всеки ден ни казва от сутрин до вечер и от вечер до сутрин само истината, а някакви му пращат заплашителни имейли. Чувства се зле. Подава оставка и проблемът се решава за 30 секунди. Но не подава. Въобще не е зависим от властта, нали?

 

За капак научаваме, че депутат от БСП е изключен от партията, защото набил свой съпартиец. Нещо се спречкали и „Бум“ – един аргумент в носа на опонента. Яко.

 

И накрая: хванат полицай с подкуп. Първият случай в историята на България. Този мъж сигурно има някакви проблеми, министърът да назначи проверка, която - сигурни сме - ще докаже, че е натопен. Освен Мата Хари има и мъже-шпиони, които по КГБ-учебника да компрометират доблестните защитници на реда и закона.

 

Страхотна събота. Ако никога не ви е минавала мисъл да си посегнете, подобни новини могат да променят това...

 

 

Фрог нюз 

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 84| 19975 |22.01.2020 Хибридна частушка ”Русия ще схруска САЩ на закуска”, се лее от екрана . 24| 16410 |14.09.2019 Скопените медии. Фандъкова – руска шпионка . 21| 17479 |17.07.2019 Може ли хакерът Путин да прикрие позора на НАП и Горанов? . 50| 26859 |02.03.2019 Подп. Путин трябва да ни козирува за „Турски поток“, а не да иска 3 милиарда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads