Реклама / Ads
39| 28895 |07.01.2021 ГЛАСЪТ

Не Радев, а Борисов е бил ортак с Черепа. После с Шиши и Гешев го удариха

.
Борисов посреща Божков в кабинета си...
Борисов заяви, че можел да каже: Президента Радев е ортак с Черепа. Защото Радев бил казал, че е ортак с Пеевски. Борисов мисли, че е казал нещо умно и на място. Излъгали са го. Нещо повече, ако Радев утре заяви, че освен с Пеевски, Борисов е бил ортак и с Черепа, пак ще е прав. Самият Васил Божков нееднократно заявява, че е имал множество срещи с финансовия гуру на Борисов Владислав Горанов, който представлявал премиера, а и със самия премиер.
 

Показа документ за изтеглени кеш 67 млн лева, които дал на Горанов за Борисов. Пет години Владислав Горанов си е затварял очите за таксите, които Божков плащал за хазарта. Загубите за държавата били около 500 милиона. Горанов като финансов министър е ръководил и отговарял за Комисията по хазарта. Пряк шеф на Горанов е бил Борисов. ДАНС и МВР са подчинени пряко на Борисов. Оттам никой не му е подал нито един сигнал какво се случва с таксите в хазарта. Явор Колев от ГДБОП е бил член на комисията и си мълчал през всичките годинио. А може и да са подали инфо на Борисов, но той да е осребрил информацията по познатия начин.

 

Дори само тези примери са достатъчни главният прокурор Иван Гешев да излезе от нелегалност и да се заеме с орташките истории на Борисов.






Борисов е бил приятел и ортак с много хора, които след това е прегазвал, помагал да им се отнеме бизнеса, да бъдат обвинени в какво ли не и вкарани в тъмницата дори.

 

Стив Джобс е казал: Един слух става истина в мига, в който бъде официално опроверган.

 

Борисов направи точно това. В четвъртък сутринта се появи като разярен бик на брифинга на Щаба и опита да опровергае казаното от президента в сряда, а именно, че е ортак с Пеевски. По този начин доказа, че е вярно. Науката е описала това поведение, когато гузният започва да обяснява нещо, което всъщност иска да отрече. Като лъжецът, който става многословен по тема, която иска да прикрие.






Темата ще продължи, тъй като тепърва ще се разнищва участието на Борисов в заявеното желание на Пеевски да превземе частта на Божков в хазартния бизнес, договорките как Божков да бъде ударен и включването на прокуратурата и Горанов в тази война. Ще е интересно четиво, а за някои участници - доста неприятно. И с последици.

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 61| 16057 |07.01.2021 Тръмпизация плюс мутризация, борисовщина, пеевщина и каскетщина - това е Б-я . 22| 16400 |05.01.2021 Господин Борисов, слезте от хеликоптера. Слезте. Не мога повече да Ви гледам . 19| 14544 |04.01.2021 Колко пъти още Борисов ще открива КС „Петрич“? Кой плаща масрафа? . 57| 15135 |27.12.2020 Борисов е уплашен и ухажва спецчастите. Ще му трябват ли?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads