Реклама / Ads
21| 6952 |22.10.2008 ГЛАСЪТ

Среднощно хакване

.
Компютърен разбойник блокира Frognews.bg. Ние ще продължим да работим с ентусиазъм и постоянство заради нашите верни читатели, които ни подкрепят.
 

През нощта на 20 срещу 21 октомври неизвестно лице с доста добри компютърни познания изключи програмата, която отваря сайта ни. След външната намеса Frognews.bg не можеше да се отваря от нашите читатели. Следите на регистриралия се като Иван са прецизно изтрити. Тази хакерска атака не е случайна. Тя е част от онази скрита дейност, на онези, които продължават да стоят на тъмно и да се опитват всячески да ни пречат да работим. Далеч съм от мисълта, че някой хакер просто си е направил майтап. Всичко е добре планирано и сякаш закономерно. През последните седмици много хора очакват от нас да получават този обем от информация, който са свикнали. Но има и други, които са далеч по- малко, за които явно Frognews.bg не е никак удобен. Те искат след побоя над главния ни редактор да приложат и други познати и непознати хватки, за да ни запушат устата. Няма да се случи. Не сме си присвоявали и няма да си присвоим правото да бъдем последна инстанция, нито пък ще си присвоим истината само като наш патент. Въобще в държавата ни се случват странни и още по- странни събития. Какво ли ще бъде, когато парламентарните избори съвсем наближат? След чуковете идва ред на техническите разбойници. Чие обаче е това болно въображение, което използва цял арсенал от незаконни прийоми, за да заглуши Frognews.bg? Само можем да гадаем, но е сигурно, че болното въображение е твърде активно. Независимо от техническите трудности, ние от малкия редакционен колектив на нашата медия, ще продължим да работим за нашите читатели, с ентусиазъм и постоянство. Без да се стряскаме от заплахите и хакерските атаки. Ще го правим заради нашите верни читатели, които ни подкрепят. Заради това, че в размирното ни общество, където някои се самоубиват неочаквано, а други плетат сложните си схеми, трябва да се чуват различни гласове. Защото всичко останало е някаква мимикрия или нескопосана маскировка, скрити зад която едни други гласове, се опитват да ни убедят, че живеем на най- прекрасното място на земята, където демокрацията, богатството и просперитета са неотменима част от ежедневието. И този път няма да им мине номера!

Александър Иванов 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 43211 |19.10.2008 На Лекаря – с благодарност и любов! . 87| 9325 |16.10.2008 Завръщане . 11| 6604 |14.10.2008 Български касти и красти . 18| 8905 |10.10.2008 Синдромът цвръц или призраци в държавата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads