Реклама / Ads
230| 21842 |20.08.2020 ГЛАСЪТ

Тези, които отровиха Навални, държат Борисов и Пеевски на власт!

.
Алексей Навални
Руският опозиционер Алексей Навални е приет в болница след отравяне. Той е в реанимация в безсъзнание. Лекарите потвърждават тежкото състояние на известния критик на Путиновото управление.
 

Още няма официална позиция на Кремъл, но ще ви кажа, какво ще напише или каже говорителят Дмитрий Песков. Обезпокоени сме от случилото се. Това е недопустимо в правова държава. Президентът Путин е разпоредил на прокуратурата и съответните органи да започнат разследване.

 

Вярвам им. Ще започнат разследване, нищо чудно дори след година или няколко месеца да изкарат заподозрян, когото ще арестуват и повече няма да чуем за него. А може Навални сам да се е отровил, за да хвърли сянка върху Кремъл.

Колко подло е да падне съмнение върху властта и тайните служби. Сакън! Те спазват закона и са демократични.

Какво от това, че Навални бе арестуван десетки пъти, биха го, тровиха го в килията, правиха му обиски, конфискуваха имуществото му и запорираха сметките му. Обвиняват го, че е американски и въобще шпионин на Запада, родоотстъпник, превратаджия…

 

Ще прочетем в прокремълски медии, че са го отровили западни служби или негови съмишленици, с които е имал конфликт. Ще измислят нещо, бъдете сигурни. Ще е гадно и фалшиво, но ще ни го пробутат, ще го натъпчат в главите на патроидиоти и съветофили. Те това могат. Да тровят, а след това пропагандната машина замазва следите на ГРУ, ФСБ и кой ли още не. Защото как така такива хуманисти и демократи, ще имат общо с атентата срещу Скрипал, Емилиян Гебрев, синът му и техен колега, убийството на Политковская и Немцов, на Магнитски... Не си помисляйте такова нещо, защото ще нараните тяхната чувствителност.

Иронизирам, но какво друго да направя? Едни думи ни останаха за оръжие...

 

Отравянето на Алексей Навални има връзка с това което става у нас. Налудничаво ли ви звучи? Да видим.

 

Кремъл и неговите служби правят всичко възможно да запазят режима на Борисов-Доган-Певски-Гешев. Той им е нужен, защото:

 

Трябва да довърши проекта Балкански поток, който е отроче на Турски поток. Спомнете си Борисов до Путин и Ердоган в Турция как въртяха крана на газопровода.

 

На Русия е обещана важна роля и голяма част от милиардите по строителството на АЕЦ-Белене.

 

Прехваленият газов хъб също разчита на руски газ.

 

Путин няколко пъти ясно заяви, че му дължим над 600 млн евро от проекта Южен поток, които потънаха в нечии джобове.

 

Държавната Внешторгбанк, близка до Путин, си чака дела от няколкостотин милиона евро от "усвоените" 1 милиард от продажбата на Виваком.

 

Докато някой ден бъдат готови предплатените F-16 в САЩ, ще ремонтираме руските самолети в Русия и ще плащаме прескъпо.

 

Лукойл трябва да продължи да работи по позната схема – приходи милиарди, но нито лев платени данъци в България.

 

Трябва да продължи доразбиването на Военно-промишления ни комплекс.

 

Да продължи също шпионирането чрез български политици на НАТО и ЕС.

 

И, разбира се, внушението: Видяхте ли като влязохте в Евросъюза какво ви се случи? Най-бедни сте, корупция, неграмотност и пр. Елате в Евразия и всичко ще бъде наред.

 

Затова Москва прави всичко по силите си този кабинет и тези хора да останат във властта, колкото може по-дълго. Това не е пожелание, това е разпоредено. Ще има тепърва цинични провокации на протестите, ще слушаме милиционери да обясняват как всички други са виновни, но не и те, ще преследва Иван Гешев конекрадци и джебчии по села и кърища и ще е сляп за милиардните грабежи на корумпираната върхушка и чекмеджето с пачките и пищова. Ще се обучават родни прокурори в Москва и ще укрепват руския политико-мафиотски модел, приложен на 100% у нас от крадливи и необразовани хора. Руските граждани нямат нищо общо с това. Те са жертва, както и ние. За крадливите престъпни управленски кръгове говоря.

 

А Навални… Неговата енергичност и смелост са добър пример за всички, които искат да живеят честно и почтено. Камбаните бият тревожно, пожарът на недоволството се разраства – трябва да сме единни и силни. Тук не ни тровят все още чая, но инквизицията в лицето на държава и прокуратура „работят“ на пълни обороти.

 

Да разкъсаме смъртоносната прегръдка! Това е спасението.

 

Оставка! Махайте се, по дяволите!

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 14992 |03.12.2019 Борисов да не слуша кретените, които съзерцават пръста му, а не Луната . 15| 16043 |14.08.2018 Министър Горанов задава въпроси, на които е част от отговора . 19| 24988 |21.02.2018 Греховете, за които няма прошка . 5| 19143 |19.10.2017 Малта и България – конфузни прилики и разлики, които трябва да знаем

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads