Реклама / Ads
52| 22211 |25.11.2020 ГЛАСЪТ

Те това постигнаха: Няма линейка за България

.
Фаталната тройка...
Вече не е новина, нито тайна – България е първа по смъртност в света. В света!... Виновни и отговорни няма. Вместо спешни анализи и мерки Борисов се втурва в нова перверзна авантюра – гласуване в парламента за свикване на Велико народно събрание. Този човек е готов на всичко само и само да се задържи още на власт. И да се размине с очакващите го разследвания и съдебни процеси.
 

Първият, както вече е коментирано в х-л „Берлин“, ще е да доказва откъде притежава милионите и златото в чекмеджето. В х-л „Берлин“ пазели папки с невероятни компромати срещу премиера. Той вече не е нужен на задкулисието, тежест е и ще го пуснат на главния прокурор Иван Гешев, за да останат те на заден план, докато скандалите покрай Борисов отвличат вниманието на българите от тях и от коронавируса.

 

Започва и пропагандна акция „кабинет на спасението“ или „експертен кабинет“. Върхушката в ДПС, оглавявана от Доган и Пеевски е в паника заради социологическите проучвания, които дават предимство на партии като „Има такава държава“ и „Да, България“ пред движението в следващото НС. Страхуват се също да не започнат разследвания и срещу тях, защото мафиотско-рекетьорски им модел би им осигурил сериозни присъди. Дори само част от пострадалите от тях бизнесмени да свидетелства, ще е достатъчно да излязат на светло драстични случаи на заграбване на бизнеси, шантаж и заплахи.

 

Вече сме първи по смъртност в света. Отдавна сме първи и по наглост и мафиотизиране на управлението. Което неумолимо води до фатални последици за нацията. „Докъде сме се докарали“, - казва в последното си интервю проф. Чирков, който си отиде от този свят.

Дотам сме се докарали, професоре!

И както се случва обикновено у нас, някакъв посерко се изтъпанил и обвинил протестите за срива в държавата. Но посеркото какво друго да каже - навили му пружината и го пуснали да вдига шум...

 

Борисов, Пеевски, Доган и Гешев няма да си тръгнат доброволно. Друго трябва, за да не изкопаем следващи, неоткрити от човечеството дъна. Позор е това, което ни се случва и не коронавирусът е виновен. Ние сме. Изродите виреят и вилнеят в среда на примирение и страх. Събудете се бе, хора! Не ви ли писна? Линейка няма да дойде.

 

Д-р Димитър Попкутуев

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 62| 21387 |12.11.2020 Балтов, виж каква маркировка! Нищо, че нямаме лекари и здравна система . 34| 14807 |09.10.2020 Добър ден, аз съм мозъчната смърт на вашето управление - това е Резолюцията . 53| 18995 |02.10.2020 Не са само 123-ма – много сме и през нас няма да минат! . 75| 27708 |09.09.2020 Райна Кабаиванска е велика певица, но не затова Пеевски я е пощадил

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads