Реклама / Ads
11| 13471 |27.01.2015 ГЛАСЪТ

Заради медийно фелацио свърши "Деган"-ът в аптеките

.
Тя нямаше "Деган" в аптечката...
Само за няколко часа всичкият наличен "Деган" в столичните аптеки бил изкупен. Огромни количества били придобити от магистрати, най-вече прокурори. Немалка част от тях - с по-слаби стомаси, - не успели да стигнат до аптеките и повръщали на работното си място и по улиците, което предизвикало задръствания в столицата и дискомфорт (неприятна миризма) в кабинетите на реформиращи се обвинители.
 
Да повръщат били засечени и обикновени граждани. Пристигналите на местоповръщането медицински екипи попитали старадащите какво консумирали. В отговор обезводнените размахали брой на столичен вестник със затихващи функции от вторник, 27-и януари. Озадачени, лекари и санитарите погледнали първата страница на изданието, след което започнали и те да се превиват, покосени от позиви в стомаха.

Ето какво пишело на 1-а стр. на известното в последно време като поръчково издание №1:

Евродоклад 2015:

Обвинението активно, съдът бави делата

Подзаглавия:

- Стратегията за съдеба реформа трябва да е по-конкретна, каквото е становището за нея на Цацаров.

- Правосъдното министерство да побърза с изготвянето на нов наказателен кодекс.

 

Да напишеш, че прокуратурата е похвалена, когато зад гърба й е година, белязана с позорни действия като ареста на онези трима "убийци" на Пеевски, които съдът пусна, защото нямало нито едно доказателство, е клиничен случай. Самият Цацаров се извини за чутовния гаф. Вместо да резне главите на виновните обаче, той ги дари с цялото си доверие.

Само преди десетина дни пък Софийска градска прокуратура оневини Делян Пеевски по всички сигнали, подадени от Протестна мрежа. Оневини го, като отказа да провери неприличното несъответствие между официалните доходи на депутата и луксозния начин на живот, който демонстрира. За имоти, фирми, предприятия и прочие бизнеси, за които има съмнения, че притежава народния избраник - да не говорим.  

Прокурори не си свършиха работата и по скандалния случай в Лясковец. При акция на спецполицаи, одобрена и разписана от главния секретар на МВР Светлозар Лазаров, загина един служител, а други трима бяха ранени. Отнесоха го местни ченгета, които съдът вече върна на работа.  

След часове докладът ще бъде достъпен за всички, които се интересуват от него. Ще се види мнението на ЕК, а то и сега е ясно на всеки, който не е на смъртно легло. Няма да помогнат замислените отсега манипулации и изопачени тълкувания на изводите в него. Защото никой не е толкова глупав, колкото на #Кой му се иска. Или колкото му нашепват професионалните майстори на фелацио, скупчени около портфейла му.

Но поне отсега е ясно къде ще отиде призът "Ибрик на годината".

Прокуратурата няма нужда от такъв ПР. Той е унизителен, издава пълна безпомощност и предизвиква обратен ефект. В държавното обвинение работят доблестни и честни хора, които се срамуват от случващото се.

Затова е важно да се знае: Зарадвал ли се е главният прокурор на въпросното обслужване?

Дано не е. Но кой знае... Нищо чудно написаното да е било съгласувано предварително. Такъв е стилът в тези медии.

 

Анонимен автор.

Информацията е намерена в пощенската кутия на редакцията.


* "Деган" е лекарство, което ускорява изпразването на стомаха и предотвратява повръщането (чувството за гадене). Използва се при следните състояния: нарушения на стомашно-чревната моторика и стомашно-чревни нарушения, проявени като диспепсия (чувство на дискомфорт в стомаха или oригване след хранене), киселини, газове и пр.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 64| 9772 |26.01.2015 Кой е СИРИЗА у нас?! . 61| 8487 |25.01.2015 Западът използва и миналото, за да накаже Кремъл . 19| 12815 |23.01.2015 Кабинетът посегна на най-милото на #Кой - далаверата с медиите . 41| 8922 |23.01.2015 Мнението на Борисов за дамите - като дамските превръзки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads