Реклама / Ads
58| 22945 |23.05.2011 ИНТЕРВЮ

Денис Ризов: Слави е институция, Иван и Андрей правят, каквото могат, а аз се забавлявам!

.
Тв водещият и продуцент в откровен разговор за шоуто, за секса, за брака с Наталия и истината за Нели Петкова, за хашиша и депресията, в която се намира в момента
 

интервю на Еми Мариянска

- Денис, вярно ли е написаното: „Денис Ризов отказва да порасне, да не яде от вредните кренвирши и да не пие кока-кола”?


- Не само аз съм непораснал хлапак. Преди години обсъждах темата с баба ми, която тогава беше на близо 80. Тя ми каза, че се чувства точно, както на 18. Просто телата ни се променят. Иначе душевно хората са си такива, каквито са като деца.

- Мненията за шоуто ти „Денис и приятели” са доста антиподни - някои казват, че рейтингът му е слаб, а други – че може да засенчиш Слави и Шоуто на Иван и Андрей...

- Рейтингите ще бъдат обективен фактор за мен тогава, когато започнат да бъдат мерени всички телевизии и всички начини, по които те се разпространяват. Дотогава не се радвам на „високи” рейтинги и не се притеснявам от „ниски”. Нямам никакво намерение да се занимавам и със “засенчване” на когото и да е. Слави Трифонов е институция в бранша у нас. Иван и Андрей правят това, което умеят. Аз пък се забавлявам.

- Твои фенове в нета не искат да каниш попфолк изпълнители, а Сашо Диков те посъветва да разсъблечеш девойките в студиото...

- Нямам нищо против попфолка като музикално течение, противник съм на елементарния вкус. Смятам, че огромна група хора у нас са изморени от ниското ниво и войнстващата простотия. Това важи и за момичетата в студиото. Искам да стане ясно, че сексапил се открива и при нормално изглеждащи и облечени момичета, а не само при чалгаджийки. Хубавото на екипа ни е, че не сме телевизионери. Това ни прави различни и естествени. Другото е въпрос на време и рутина.

- Много пъти си говорил за баща си – че е бил партиен секретар, но идеалист, че е имал една ладичка и т.н. Всъщност той е починал, доколкото разбрах – през 2001 г....

- Почина от рак на белите дробове. Лекувахме го в Америка около 10 месеца...Майка ми почина сега, през февруари. Родителите ми бяха идеалисти и са ме възпитавали да бъда като тях. Идеалите на чистите хора не са безсмислени. В тази връзка, да прибавя, че “чалгата” не е музикален жанр, а идиотското нахално мислене на огромна част от обществото у нас - че може да се преуспее с хитрост и без да се работи. “Далавера” е дума заклинание и блян-мечта за хиляди мързеливи и некадърни хора, които, кой знае защо, имат огромно самочувствие.

- Дъщеря ти, казват, много приличала на теб...


- Дъщеря ми е добро момиче. Има различни интереси и е много умна. Харесва ми как се развива. Вярвам в успеха й, независимо какъв път ще избере.

- Имал ли си щастлив ден или период, за който да се сещащ с усмивка?

- Винаги, когато се чуствам свободен, съм щастлив. Аз съм рок музикант. Рок музиката е свобода.

- Виждате ли се с Наталия, какви са отношенията ви?


- Виждаме се много често и наистина сме много близки приятели. Мисля, че не бихме могли да сме в по-добри отношения, дори ако бяхме останали заедно. Битовизмът е този, който убива отношенията и отнема елементарни свободи.

- Толкова ли много държиш на личната си свобода?


- Толкова! Не бих си позволил и да се влюбя, ако има дори най-малък шанс да изгубя свободата си. Продължавам да твърдя, че бракът е остаряла и ненадеждна форма на договориране между двама души, с участието и под контрола на държавата. Ако няма брак, няма да има и развод. Е, тогава, за какво е цялата тази мъка?!

- Всъщност, разведени ли сте с Наталия?


- Не, не сме разведени. Защото е безсмислено да се развеждаш, както и да се жениш.

- Каква е истината за двойката Денис Ризов и Нели Петкова от „Шоуто на Слави”?


- Никога не е имало такава двойка. Просто е учудващо как може толкова безпочвен слух да добие такъв масов размер! С Нели се запознахме на турнето в Америка и никога не сме имали нищо общо. Даже не сме се засичали по улиците.

- Беше близък приятел с Цеци Красимирова...


- С Цеци сме си приятели, но напоследък не се виждаме, защото тя много пътува. Празнувахме заедно преди две години рождените си дни - аз съм роден на 23, а тя на 24 януари.

- Когато ти гостува Иван Амебата, каза че хевиметълите сте нещо като „секта”, която не приема „различните” – нито чалгата, нито Лили Иванова...

- Не е така. И доказателство е фактът, че Лили Иванова записа нейна версия на “Черната овца”.

- Защо не живееш във вилното си селище в Панчарево, а предпочиташ комплекс „Макси”?

- Харесва ми в „Макси”. Когато се разделяхме с Наталия, така беше по-добре.

- Писаха, че сте празнували заедно рожден ден – Андреа, Кубрат Пулев и Нели Петкова...


- Както казах, не излизам с Нели Петкова, не познавам нито Андреа, нито Кубрат Пулев – знам само, че е боксьор.

- Вярно ли е, че си лягаш в багажника на „Бентли”-то си?


- Аз нямам “Бентли”. Преди години се снимах в багажника на бентлито на Памела Никълсън – майката на Ванеса Мей, в Лондон.

- В началото на бизнеса си фалираш заради нелоялни контрагенти руснаци. Заради тях ли стана русофоб?


- Още в училище мразех руския, на турнета в Русия не ми е било интересно. Харесвам рускините и украинките, защото са наистина много красиви.

- Как минава един твой ден в Тампа, Флорида?

- В Тампа денят ми е спокоен. Като се събудя, първото нещо, което виждам, са две палми и много вода. Дори от душ кабината в банята ми се вижда океанът. Обичам да ходя на хокей и американски футбол. Кумири са ми хокеистите от Тампа Бей, защото се борят за купата “Стенли”. Имам много приятели, които водят спокоен семеен живот. Работят много и много се веселят, когато не работят.

- На тазгодишната „Евровизия” ми направи впечатление, че имаше доста групи. Бихте ли се явили „Ахат”?


- Ха-ха-ха !!! “Евровизия” е тъп и безсмислен конкурс. Място за млади недоказани таланти, които така и не се доказват. Винаги ми е много смешно да наблюдавам сериозното отношение на участниците и особено, когато има някакъв скандал. Тогава става супер смешно. „Евровизия” е комедиен сериал.

- Вярно ли е, че един от китаристите на „Ахат” е станал свещеник?


- Да, Божидар Главев. Той не е просто китарист, пишеше музиката и голяма част от текстовете на песните ни. Интелигентен и умен мъж, който зави към християнството в труден момент от живота си.

- Имаш ли депресивни моменти или периоди – какво правиш, когато светът се обръща срещу теб?


- В момента съм в такъв период. Заради смъртта на майка...Иначе съм позитивен и не изпадам в депресии за глупости.

- От стрес ли получи хълцането преди години?


- Да. Тогава работех на няколко континента с около 600 човека екип. Почти не спях. Спирам да работя с Америка, а след два часа се събуждам в Сингапур! Изтощително беше.

- В Холандия си пушил марихуана и хашиш...

- В Холандия работехме само по 2 дни в седмицата и имаше време за скука. По принцип живея динамично и нямам нужда от “стимуланти”, за да ми е интересно.

- С Амебата, Фънки и Звезди ви свързва старо приятелство. Ти си богат, те – не толкова. Това отрази ли се по някакъв начин на отношенията ви?

- Аз бях пенсионер около 3 години, след това около 2 нямах работа. Изобщо не съм богат. Щастлив съм с много и истински приятели.

- Милена Славова? Били ли сте гаджета в миналото?


- Бяхме гаджета близо 2 години. Много беше весело. Тя ми даде в заем 1300 долара и с тях наехме първия офис на „София Мюзик Ентърпрайсис”.

- Разбра ли на какво „кълват мадамите” днес?


- Жените искат сигурност, мъжете искат секс. Свестните мъже са рядкост, а аз се смятам за такъв. Рядкост са обаче и момичетата, които го разбират.

- Васко Василев и Албена Денкова са твои приятели...


- Приятели сме отдавна. Това са ми най-сладките приятели. Видях бебето на Албена и Макс на концерта на Васко в НДК миналата седмица. Не плака много от цигулката му.

- Какво не ти харесва в България и в българите?


- Не ми харесва простащината, мръсотията по улиците и мързеливите хора. Към политиката съм апатичен. Бихме свирили за някоя партия само за пари.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 17824 |07.02.2011 Елена Папаризу: Не съм била гадже със Слави . 21| 30387 |29.03.2010 Слави Ангелов: Наглите искали 39 млн. евро, взели 3 . 22| 21296 |06.01.2010 Проф. Ив. Славов: Слави, Вачкова и Ути са кичът в телевизиите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads