Реклама / Ads
2| 23631 |20.03.2008 ИНТЕРВЮ

Дора Месарош: Българите могат да бъдат много добри любовници в леглото

.
Унгарската порноактриса не се стеснява от професията си и вече предпочита жените пред мъжете. Тя ще зарадва ценителите на красивата женска плът по време на еротичното изложение в началото на април в зала "Универсиада".
 

 

- Дора, кога и как загуби девствеността си?

- Случи се когато бях на 17 години, с момчето, с което дълго време бяхме гаджета – по време на една ваканция.

- Хареса ли ти да правиш секс още от първия път?

- За мой късмет да, особено, че не избързах с това. Със секса не трябва да се започва прекалено рано, защото трябва да опознаеш човек не само външно, но и душевно, за да можеш да водиш пълноценен сексуален живот.

- Как реши да станеш порноактриса и ако можеше, щеше ли да избереш същата професия отново и ако не, каква би искала да станеш, ако върнеш лентата назад?

- Естествено, няма да лъжа, започнах да го правя заради парите, но с течение на времето започнах да си харесвам професията.Ако трябва да започна отново, пак бих избрала същото, е, с малко разлики разбира се. Много неща ме интересуват в този свят – изкуството, животните и компютрите. Ако нямаше да се занимавам с това, с което се занимавам в момента, сигурно щях да се пробвам в някоя от тези области.

- Би ли разказала нещо повече за първата секссцена, в която взе участие?

- Първият ми филм не бе голям и затова имах по- малко работа. Не попаднах в някой дълъг филм, а в един нискобюджетен, с малък снимачен екип. Беше странно, но не бе лошо преживяване. По- скоро бях учудена от ситуацията, бях изненадана, дотогава не бях правила подобно нещо.

- А имало ли е неприятни сцени, в които ти се е налагало да се снимаш?

- Всички снимки преминават приятно, по- скоро неприятните моменти остават в съзнанието ми. Много силно и продължително запомням тези ситуации, когато е било много студено или топло, или пък местата на които съм се снимала и те са били неудобни. Случвало се е костюмите, в които съм била облечена да са тесни и да ми е било трудно да се движа, заради тези факти съм запомнила снимки от такъв род. Но хубавите неща пък бързо ги забравям, защото те са нормални за мен.

- С кого не би правила секс?

- С човек, който не се подържа – при никакви положения! Всъщност откакто не работя с мъже, си лягам само с приятеля ми.

- Страхуваш ли се от СПИН? И как се пазиш, как си сигурна, че партньорите ти са здрави, особено ако не ползвате презервативи?

- Преди да започнат снимките на един филм от участниците се изисква така нареченият актуален пълен тест. Това не е тест само за СПИН, а и за други болести, предавани по полов път. Порноактьорите редовно ходят на изследвания, за да бъдат избегнати каквито и да е здравословни проблеми.

- Мечтаеш ли да се снимаш с определен актьор или актриса?

- Няма такъв актьор за когото бих казала, че ще работя с удоволствие с него. Бих работила с всеки, който отговаря на определени критерии. Но пък съм работила с много красиви жени, като Миа Даймънд например, а за нея много мъже могат да ми завиждат.

- Как реагира твоят приятел на професионалните ти занимания?

- Той ме подкрепя максимално. Когато се запознахме аз вече се снимах и той го прие.

- Изпитвала ли си оргазъм по време на работа?

- За мен това е само работа. Много е трудно при такива обстоятелства на снимачната площадка да стигнеш до оргазъм.

- Добре, а когато не можеш да изпиташ оргазъм, как се справяш, за да бъдеш убедителна пред камерата?

- Заради това съм порноактриса – мога да симулирам много убедителни оргазми, ха, ха...разполагам с дългогодишна рутина.

- Познаваш ли се с известни хора – актьори, певци и имало ли е някой сред тях, с когото ти би искала да правиш секс или пък той да ти е намекнал, че иска да прави с теб?

- В Унгария съм се срещала с много известни хора, сред тях имаше и такива, които се опитваха да създадат някакъв контакт, ако ме разбирате какво имам пред вид...но всъщност съм ги пренебрегвала винаги. В подобни случаи приемам максимум стриптийз програми. Веднъж един състезател от Формула 1 ми предложи доста голяма сума за да прекарам една нощ с него, но не му се отвори парашута.

 

- Смяташ ли, че можеш да обичаш един мъж истински, а в същото време да правиш секс пред камерата с други?

- Да, според мен тези две неща не са свързани.

- Какво те възбужда най- много?

- Едно такова нещо, необяснимо, което сега ми е трудно да опиша с думи. Един блясък в очите, една полуусмивка, един жест може да ме накара да потръпна. По – скоро такива неща, отколкото някой напомпан атлет или трениран мъж.

- А какво мислиш за българските мъже?

- Още не съм имала сексуални преживявания с българин, но впечатленията ми от българската публика миналата година са много хубави. Смятам, че българите могат да бъдат много добри любовници в леглото, защото този ентусиазъм, който видях в българската публика по време на еротичното изложение, не съм виждала другаде.

интервю на Александър Илиев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 10162 |07.03.2008 М. Врабевски: Държавната апатия отблъсква българите от диаспората . 16| 8220 |16.10.2007 Емилия Иванова: Словаците уважават нашето училище наравно с българите . 0| 7342 |15.03.2007 Йордан Бакалов, народен представител от СДС:Подкрепата на българите за нашата партия е по-важна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads