Реклама / Ads
18| 13102 |06.09.2018 ИНТЕРВЮ

Костадин Костадинов: Страната ни няма суверенна власт

.
Костадин Костадинов
Готови сме във всеки един момент да преклоним глава пред всеки, който иска да унищожи нашата държавност. Приказките, че България не заслужава да има собствена държавност, са навсякъде в българското общество. Това е опасно, тъй като поставя под въпрос самото съществуване на държавата. Това заяви в интервю за Фрогнюз Костадин Костадинов от партия „Възраждане”.
 

Г-н Костадинов, осъзнаваме ли днес истинската стойност на акта на съединение на Източна Румелия с Княжество България?  

 

България извоюва Съединението, знаейки, че това ще доведе до война със султана. Никой не се е притеснява от това. Нещо повече – настава огромен доброволчески ентусиазъм. Деца на 15-16 г. искат да се запишат в армията, но не им разрешават. След последвалата Сръбско-българска война деца лъжат за възрастта си, за да се бият. За разлика оттогава гледаме на България като на чужда държава. Готови сме във всеки един момент да преклоним глава пред всеки, който иска да унищожи нашата държавност. Приказките, че България не заслужава да има собствена държавност, са навсякъде в българското общество. Това е опасно, тъй като поставя под въпрос самото съществуване на държавата. 

 

Вижте здравеопазването – това е система, която е създадена, за да убива. Това бе отбелязано в доклад на европейския комисар по здравеопазването. Там бе казано, че в България са загинали най-много хора заради дефекти на здравната система. Питам аз за дефекти ли става дума или за съзнателни действия, извършени с цел изтребление?! Така наречената българска държава провежда брутален геноцид с българското население, благодарение на който за по-малко от 30 години загуби 1/3 от българския народ. Такава огромна загуба на население ние никога в своята близо 1400 –годишна история не сме имали. Когато турците дойдоха на Балканския полуостров, на тях им трябваха около 70 години непрекъснати военни действия, за да съкратят българския народ наполовина. Сега, кажете ми, може ли да наричаме това нещо, което се казва Република България, действително наша държава?!  Не, разбира се, защото тя е окупирана, тя е колония, управлявана е отвън. Целта е да бъдем заличени от лицето на земята. Преди да бъдем заличени физически, ние трябва да бъдем заличени ментално, като се подмени съзнанието на децата ни, на бъдещето на България.

 

От години насам за 3 март се води изключително мръсна, гнусна и долна кампания. Всяка година в навечерието на празника започва едно охулване – България не била освободена, била окупирана. Наскоро излезе книга на Иво Инджев, в която се твърди, че сме били поробени на 3 март.

 

Празниците 3 март, 24 май, 6 септември, 22 септември те са последният стожер на националната ни памет. Тяхната задача е да ни припомнят какво се е случило тогава.

 

Каква е разликата между „строителите на съвременна България” и сегашните управляващи?

 

След приключването на Сръбско-българската война, когато България  извоюва в тази знаменита война на капитаните срещу генералите признаването на Съединението, започват преговори между България и Турция. България се съгласява да отстъпи 9 села в Родопите и Кърджалийска община. В парламента тогава започва обсъждане дали трябва да се отстъпят тези наши земи и заедно с това се иска оставката на министър-председателя Петко Каравелов. Той става и казва: „Уважаеми народни представители, вие ме обвинявате, че Кърджали била отстъпена на турците. Аз не искам Кърджали, ние яйцето изядохме, черупките на султана оставихме. Нека той да вземе Кърджали, ние взехме всичко останало”. Ето по такъв начин говори един истински министър-председател, осъзнавайки историческата си мисия. Преценката му е правилна. Губим 9 села и Кърджали, за да може 27 години по-късно укрепналата българска държава да насмете турските войски пред портите на Цариград. Това е разликата между възрожденските дейци, между строителите на съвременна България и сегашните окупационни власти, защото страната ни няма суверенна власт. В момента има колониална администрация, която изпълнява каквото й наредят. У нас, който и чужденец не е поискал нещо, той не го е получил. 

 

Доколко нашите политици имат национална чест?

 

След като Стамболов става министър-председател, Петко Каравелов е в опозиция и става жертва на репресии. Заведен е в черната джамия, сегашния археологически музей в центъра на София, и жестоко е инквизиран. Когато излиза навън, охраната на затвора му удря за изпроводяк няколко шамара. Чужди журналисти го питат: „Г-н Каравелов, как ще коментирате това, че бивш министър-председател го бият в центъра на София?” Той отговаря по следния начин: „Господа, в България такива неща не се случват” и отминава. Ето пример за това как българската национална чест се поставя над всичко. Ако питам организираната престъпна група, известна като партия ГЕРБ, какво може да нарече българска национална чест, едва ли би могла да отговори. Тези хора са избрани на принципа на обратната селекция. Най-отвратителните трябва да ни управляват, за да могат да ни смачкват самочувствието всеки ден.

 

Можете ли да дадете пример за обединение в нещо на нашите политици?

 

Единствено, което ги обединява е далаверата и бруталното незачитане на българския национален интерес. Всички те се молят на един Бог и той не е българският.

 

Интервю на Даниела Николова

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 12709 |10.01.2018 Пламен Каменов: В страната витае отвратителен страх от Борисов и Пеевски . 12| 36741 |29.03.2017 К. Костадинов, ПП ”Възраждане” : Заплаха сме не само за Каракачанов, а за цялото статукво . 0| 31006 |28.01.2016 Костадинов: Само революция по Ботевски ни остана вече! . 43| 17028 |22.09.2015 Костадинов: Мулти-култи Европа е провалена, а България е еднонационална държава

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads