Реклама / Ads
28| 9402 |19.10.2011 ИНТЕРВЮ

Красимир Каракачанов: ГЕРБ напазарува циганските босове, обеща им, че ще са недосегаеми

.
Предизборно властта мачка бизнеса на хората и ги заплашва с уволнения, ако не гласуват за правилната партия
 
интервю Васил Василев

- Г-н Каракачанов, как ще коментирате последните социологически проучвания, според които Росен Плевнелиев и Ивайло Калфин отиват на балотаж?


- Не ми се ще да коментирам социологическите проучвания. Просто не искам да подхранвам този нездрав интерес към тази страна на правенето на кампания. За мен важното в една кампания е контактът с хората. Затова аз не спирам да обикалям страната. И знаете ли – положението е тъжно. Трябва да се направи едно социологическо проучване дали хората у нас имат надежда въобще. А не кой ще бие на тези избори. Споменавате двама кандидати, но те отдавна са едно и също в очите на голяма част от хората. Хората искат да гласуват за промяна на самата система и ние от ВМРО искаме да им дадем именно такава възможност. Гласът с номер 17 е протест срещу безнадеждността, в която затъва България. При това става дума за протест на хора, които са интелигентни и не желаят управляващите да ги мислят за идиоти. Гласът за ВМРО на тези избори е интелигентният протест, опомнянето, стряскането, че държавата си отива.  Това е гласът на достойнството и патриотизма.

 - Има ли удари под пояса в кампанията, която водят вашите опоненти?

- Има натиск и произвол от страна на управляващите. Методите им са елементарни, но педантични. Типично по гербаджийски. Препоръчвам на управляващите да не подценяват интелигентността на българите. Начинът, по който управляващите неистово и с всякакви средства се стремят към овладяване на България, е плашещ. И аз пожелавам ние, българите, да имаме смелостта да застанем срещу това. Ние не заслужаваме мизерия, скрита зад пропаганда и полицейщина.

- Получавате ли сигнали за нарушения в надпреварата за „Дондуков” 2?

- Разбира се. Навсякъде в страната се случва едно и също – заплахи за уволнения от работа, мачкане на хората с бизнес, купуване на цигански гласове.

- Беше ли използван случаят в Катуница за политическа агитация, както твърдят управляващите от ГЕРБ?

- Случаят в Катуница се използва от управляващите окончателно да овладеят циганския вот в страната. Сплашените цигански босове сега са инструктирани за „правилната” партия. Станалото в Катуница показва, че правителството не може да овладее ситуацията. Вместо да арестуват „цар” Киро, те четири дни го охраняваха и укриваха. Въпросът е защо.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 9258 |08.08.2011 Кр. Каракачанов: Ще въведа двудетен модел за България! . 14| 9225 |30.05.2011 Шефът на НАП Красимир Стефанов: 40% от аптеките укриват доходи . 39| 9525 |14.02.2011 Кр. Каракачанов: Б. Борисов не е месия . 7| 7478 |24.06.2010 К. Каракачанов: Българите в Албания може да станат македонци

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads