Реклама / Ads
31| 24135 |23.06.2009 ИНТЕРВЮ

Силва, астролог: Чакат ни огромни и непредсказуеми проблеми

.
Силва Дончева
След изборите министрите на ГЕРБ ще заемат ключови места. БСП през цялото време ще действа доста силово и дори арогантно, а Доган, както обикновено, е с безоблачно бъдеще, казва за Frognews.bg астрологът.
 

Силва Дончева e на 44 години. Завършила e история в Софийския университет, а с астрология се занимава от 1992г. Принадлежи към школата от астролози, които работят и с влиянията на съзвездията, а не само на зодиакалните знаци.
Има три учебника върху тези въздействия. Автор е и на научна фантастика https://www.amazon.com/360%C2%B0-Before-the-End/dp/B001INWDM6/ref=sr_1_12?ie=UTF8&s=digital-text&qid=1224619821&sr=1-12 .
Води собствени семинари по астрология и лечение чрез манипулиране на водни молекули по принципа на подобието.

интервю на Ана Кочева

– Г–жо Дончева, възможно ли е да се направи хороскоп за цяла една държава? Нали трябва час и точна дата на раждане. За България например известни ли са те?


– Обикновено се взема последното голямо събитие, което е променило хода на историята. Преди е била датата 9 септември в 4.30 сутринта, когато е обявена властта на Отечественият фронт. Сега се работи с датата 10 ноември 1989г.в 16.50ч., момент, в който тогавашният президент на България и Генерален секретар на партията подаде оставка. В този момент знакът беше Скорпион, а съзвездието на фона, на което преминава Слънцето е Везни. Това определя и тоталната прикритост и тайнственост на всички договори, споразумения и коалиции, които се сключват. Скорпионът символизира тайните служби, мафията и всичко задкулисно, а Везни са символ на коалициите, правосъдието, договорите, споразуменията и съдружията. Съчетанието е повече от ясно. Асцендентът пък е под знака на Телец, а съзвездието на изток е Овен. Или всичко казано по-горе се изявява на физически план в сферата на управлението и военните – Овен и финансите – Телец. Мисля, че символите са повече от ясни, а ние сме далеч от съвършенството, за да ги променим.

– Тъй като българинът е склонен винаги да чака Месията, който ще подобри живота му, очертава ли се скоро появата на такъв човек?

– Всъщност месията дойде, освободи ни, закриля ни, въведе новия век – Водолея, показа ни пътя и си отиде недостатъчно разбран през декември 1944г., оставяйки ни на комунистите. Няма да пиша повече, защото малко хора ще ме разберат, но това е свещената истина. В този смисъл да си българин е мисия, но пак ще спра дотук. От 1914г. светът навлиза в ерата на Водолей, именно чрез богочовек роден в България. Това е период, който ще продължи повече от 2000 години и който ще определя историческото развитие на планетата занапред. Предишният период от около 2000г. е поставен от Христос и е под знака на Риби. Затова знакът на двете движещи се в противоположни посоки риби са и символът на Спаситeлят. Вече обаче сме във Водолей, а негов символ са големите човешки обединения на всички нива – езикови, културни, информационни, икономически и държавни. И ние наистина вървим към единна култура върху една планета. Затова всичко е в обединението на хората и в гражданското общество. Или ще се научим да живеем като граждани на България, Европа и планетата или ще се окажем в дисонанс със звездните влияния. Сега всичко е в колективната групова работа. Социализмът с всичките си несъвършенства се опитваше да ни промени точно в тази посока, а сега е ред на Европейската общност. В химна на Европа се пее “Всички хора братя са…”. Това именно са звездните влияния, макар че това на външен план изглежда идеалистично. От друга страна може би най-яркото проявление на Водолей е Интернет и превръщането на света в глобално село. Срещу това и най-големия скептик и материалист няма какво да каже….
Влизането на България в ЕС беше под влияние на голям положителен аспект -120 градуса на Слънцето ни с Уран, планетата, породена от влиянията на Водолей. Това е нашето бъдеще, защото точно информационното поле на Европа е това, което ще ни промени.

– Могат ли да се предсказват световни катаклизми и бедствия? Има ли нещо, което ни грози в близко бъдеще? Питам, защото непрекъснато има информации за това, че през 2011 или 2014 идва краят на света, че ни удря астероид и т.н.


– Светът действително е пред сериозни обрати, но в голямата си част те са добре подготвени и осъществени. Илюзия е да се мисли, че настоящата икономическа криза е плод на алчност, недобри преценки и лошо стечение на обстоятелствата. Не, тя е добре планирана и осъществена с поредица от мерки. Самата тя е продължение на много действия, случващи се още от втората половина на 80-те години. Точно тогава се пусна информацията за надписа върху капак на саркофаг на маите от Паленке, Мексико, където се предвещава края на света. Поредицата продължи с промените на изток в началото на 90-те години, драматичните събития от септември 2001г. и сега икономическата криза. Светът действително е изправен пред нов политически и икономически ред, тъй като пред планетата се струпват огромни и непредсказуеми проблеми, за които хората улисани в ежедневието си въобще не си дават сметка.
Важни периоди през 2012г. са тези около датите 24 юни и 19 септември, когато отношенията на Уран и Плутон могат да доведат до сътресения и катаклизми. Напрежението ще е огромно особено в Азия. Очакват се нови военни конфликти до 2014г. За глобални земетресения не може да се говори, тъй като Сатурн, въздействащ върху движението на плочите в земните недра не е достатъчно активен. А имената на главните действащи влияния на Уран и Плутон са достатъчно показателни за естеството на възможния конфликт. Все пак от нас зависи дали ще поемем въздействията 100% или ще ги омекотим, защото както казахме по-горе всичко е в ръцете на нашата вяра и в посоката на нашите мисли.

– А какви са изгледите за страната ни в по–краткосрочен план – след изборите. Всички се вълнуват от икономическата криза и политическите рокади?


– За съжаление Слънцето на България още от април, а и по време на изборите е под много силен негативен натиск на Юпитер, което говори за изключителна нечестност и нелоялност при провеждането на вота. На практика той няма да е истински. Ударът идва от най-високото място на хороскопа от съчетаното действие на съзвездие Козирог и знака на Стрелец. Това показва, че манипулацията е от най-висше място, което е жалко. Така или иначе всичко ще се решава на ниво манипулации, медии и информационни системи, обработващи резултатите Влиянието на Уран, което е много силно през последните 2-3 години и продължава и в момента ще определи лявата конфигурация на управлението с лек уклон към центъра. Гласовете ще се разпръснати и в бъдещия парламент ще влязат 6–7 формации ГЕРБ категорично ще вземе най-много места, но кабинетът ще се формира едва в средата на август Ръководството на ГЕРБ ще подходи малко наивно и идеалистично, играейки ролята на глупака, но после ще се освестят и претърпявайки вътрешна промяна ще останат във властта. На практика конфигурацията ще се запази и ще се окажем със старите играчи плюс ГЕРБ. Министрите на ГЕРБ ще са на ключови места – икономиката, правосъдието и МВР. БСП през цялото време ще действа доста силово и дори арогантно, а Доган, както обикновено, е с безоблачно бъдеще.

Първото голямо сътресение на кабинета е през ноември и декември 2009г. Ще е налице огромен медиен скандал с проблеми, идващи от енергетиката. България ще затъва в огромни административни и управленски проблеми, които ще се отразяват силно във външно-икономическите ни отношения. Кризата от септември ще се усети съвсем пряко и ще продължи дълго време с нарастваща сила, като ще обхване целия период до 2014г.

Хороскопът на България от 10 ноември за съжаление показва липса на многопартийна система – съзвездие Овен на асцендента.. На практика има 1 партия, която си създава малки временни формации от една личност – СДС, ДПС, НДСВ, Атака, ГЕРБ, за да поддържа илюзията за демокрация. ДПС пък е неотменна част от партията майка и в хороскопа на България играе изключително задкулисна, да не кажем злокобна роля, заемайки т.нар.кармичен 12-ти дом. Съзнанието пък на обикновения българин не е дорасло още до идеята за т.нар Гражданско общество и високите лични отговорности на всеки един от нас, произтичащи от това. Затова Европа още дълго време ще трябва да поработи в това направление и да ни изкара от тоталитаристката ни несамостоятелност и от бездните на т.нар. Изгорен път на Зодиака, където попада датата 10 ноември, а очевидно и българския характер.

– Фрогнюз има рожден ден на 15 февруари 2007 г. в 7 часа сутринта. Ще зарадвате ли приятелите ни с добра прогноза за нас самите?

– Избрали сте подходящо време за създаване на такъв тип медия. Слънцето се намира и по знак и по съзвездие на фона на Водолей. Това е съзвездието управляващо комуникациите, връзките, информационните системи, приятелствата и големите доброволни сдружения между хората. А и живеем в ерата на Водолей. Освен това Слънцето на Фрогнюз е в първи дом, което разкрива енергия, решителност и инциативност в начинанията. Първият дом винаги има влиянията на съзвездието на Овен, което дава възможност и за някои лидерски претенции. На трето място Асцендентът също е под влияние на знака на Водолей и съзвездието на Козирог. Тази конфигурация оформя и политическата насоченост на медията. Козирог е символ на самата политика като такава. С една дума връзките, приятелствата и информацията трябва да бъдат на политическо ниво. Определено не залагате на емоциите, защото при раждането на Фрогнюз, Луната е в много слаба позиция едновременно в знака и съзвездието на Козирог. Това разкрива слаба насоченост към женската публика и по-скоро ориентация към мъжката част от обществото. Емоциите, сантименталността и смяната не идеи не са типични характеристики за вашата медия.. Близостта на Нептун до Слънцето дава обаче тенденция към създаване на някои илюзии и дори измами в политическата информация. Нептун се намира на фона на съзвездие Козирог и знака на Водолей в непосредствена близост и до Асцендента. Затова всяка информация трябва да се проверява щателно. В този смисъл името на медията е подходящо, тъй като жабата е земноводно, а Нептун в сухото влияние на Козирог е точно това. Е, от време на време трябва да поливате жабата с вода, т.е. с повече чувство и психология. Не трябва да се забравя, че една от сферите с влияние на тази планета, оказала се на изгрева на Фрогнюз, е психиката на човека и обществото. Тя има отношение и към всички газови вещества, психотропни средства, фармацията, медицината и не на последно място към химическата и петролна промишленост и производните и. Нептун има влияние и върху отлагането на някои проекти и цели. Така просто понякога нещата се движат по-бавно и по-объркано, но затова пък са с по-дълъг живот. Важно е да се залага и на политическата интуиция. Тя е силна, когато се пренебрегне материализма на Козирог и политиката се разглежда като продукт на закономерностите в съзнанието на хората, а не на някакви външни фактори.


За тълкуването на хороскопа, за асцендента и пророчествата – очаквайте във Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 27736 |22.06.2009 Проф. Димитър Иванов: Шепа псевдополитици и олигарси станаха акционери на България . 8| 9433 |18.06.2009 Донка Соколова: С 55 на сто повече българи остават да почиват у нас това лято . 13| 11274 |17.06.2009 Рокбунтарката Милена: „Не`ам нерви” важи и днес . 11| 6743 |17.06.2009 М. Панайотова: Ако искаш да си политик, трябва да си слуга на обществото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads