Реклама / Ads
4| 11495 |11.01.2008 ИНТЕРВЮ

Стриптизьорката Мис Гери: Секс за пари?! Не, мерси!

.
„Има една допустима граница в моята професия, която аз поне не бих прекрачила срещу никакви пари. Ако клиентът иска секс – да си повика проститутка! Трябва да се прави разграничение между двете професии.”, категорична е изкусителната Мис Гери.
 

Тя работи самостоятелно, тъй като смята, че в баровете от стриптизьорките се изисква и да спят с клиентите, а и без това парите били по-малко. За да влезе в къщата на ,,Вип Брадър 3” и да се съблече пред виповете, не се е колебала много, много. Според Гери стриптийзът в екрана на Нова дори й е повлиял положително – станала е по-известна и търсена. 
Гергана Иванова, както е истинското й име, е родена в София. Завършва средното си образование в обикновено СОУ в столицата. След това не продължава да учи и засега няма сериозни амбиции в тази посока. В началото работи като сервитьорка в барове, но за кратко. Запознава се с момиче, което работи като стриптизьорка. Гери започва да танцува с нея и така постепенно навлиза в бизнеса, където днес вече е една от най-добрите. Танцува повече от 3 години, а участията й в частни купони и ергенски партита са над 250.
Интервю на Йочка Димитрова и Васил Василев

-Защо избра да се занимаваш точно със стриптийз?
-За мен това е някак си по-различен вид работа - срещаш се с много хора, различни контакти, а си и падам по по-нестандартните неща и не смятам, че е нещо неморално.
-В началото работеше ли за пари?
-Който казва, че е работил безплатно като стриптизьор - лъже. Естествено всеки труд си има своята цена. Така и моят.
-Къде точно започна кариерата ти?
-В началото танцувах в един стриптийз бар, но за много кратко време – около 2 месеца. Тогава прецених, че ще е най-добре да ходя по частни партита и купони. В баровете се работи малко по-различно. Там след танците се предлагат и друг вид услуги, които аз не изпълнявам. Това е и основната причина някои от клиентите им да ги посещават, но мен не ме интересуват тези предложения.
-Би ли преминала тази граница и срещу каква сума?
-В никакъв случай, за колкото и пари да става дума. Имам си принципи, които поне досега спазвам. Ако съм искала да я премина, досега са ми се отдавали много възможности. Може би така е възпитан българинът – смята, че като си стриптизьорка, може да прави секс с теб. Някои колежки може и да практикуват, но всеки сам отговаря за себе си.
-Как подготвяш своята програма – танци и облекла?
-Абсолютно цялата си програма подготвям сама. Единствено облеклата ми ги шият дизайнери, на които се довяравам.
-Какви хора най-често те търсят и може ли обикновеният българин да си позволи това удоволствие?
-Всякакви, без значение на каква възраст. Често ми се случва да ме търсят жени, които искат по този начин да изненадат гаджето си. Някои го правят преди сватбата си, като подарък за любимия на ергенското му парти. За момчетата това е един от най-желаните подаръци. Като ме видят, първо са адски изненадани, обикновено губят ума и дума – притесняват се, че и жените им са там. Постепенно обаче се отпускат и влизат в ритъм с купона. Иначе услугата не струва чак толкова много и мисля, че всеки нормален българин може да си я позволи. Все пак това не се случва всеки ден. Поне на годината 2-3 пъти всеки може да си направи кефа.
-Имаш ли редовни клиенти?
-Има хора, които работят в заведения примерно или като цяло в този бранш. Те най-често ми се обаждат, за да направят подарък на своите клиенти. Но чак редовни, които да ми се обаждат всяка седмица – нямам.

img_6530.jpg
 снимки Вяра Йовева

-Хващала ли си гадже от момчетата, пред които танцуваш?
-Не, абсолютно никога. Не мисля, че трябва да се смесват двете неща. Аз отивам, танцувам и си тръгвам. Тук чувствата са настрана.
-На каква музика се събличаш?
-По принцип това се решава изцяло от клиента. Танцувам върху всякаква музика. Случвало ми се е да правя шоу на фона на Азис, върху жива музика, ретро, денс, балади – на абсолютно всичко, което се сетите.
-Какви пари се изкарват от стриптийз и колко често работиш?
-Изкарват се достатъчно пари, но чак богата от това не мисля, че ще стана някога. А иначе имам участия средно около 3 пъти седмично, зависи си от поръчките. Всеки период си е различен – когато се случи месец с повечко празници, ми се обаждат почти всеки ден в конкретна седмица седмица.
-Как се случи, че продуцентите на ,,Вип Брадър” потърсиха точно теб, за да се съблечеш в къщата?
-Сценаристите бяха решили да направят изненада на мъжете в къщата, като поканят стриптизьорка. Звъняха ми от три места, за да участвам в шоуто. Явно съм доста известна. Не беше много трудно да приема. В началото малко се притесних, защото все пак шоуто се гледа от многохилядна аудитория. След това обаче си казах, че всъщност това ми е работата и трябва да си я свърша съвестно. Работата си е работа!
-Събличала ли си се пред политици?
-Не знам, когато ходя по участия има толкова много народ, че дори и да са присъствали депутати, например, не съм забелязала.
-Можеш ли да разкажеш някои по-куриозни и интересни случки от работата си?
-Не, ако ме питате някой дали ми е посягал – не. На участия винаги ходя с гаджето си, който ми е и личен бодигард. Той винаги успява да потуши неприятностите навреме. Той за толкова години с един поглед вече преценява къде може да стане конфликт.
-В тази връзка, отказвала ли си участия досега?
-Непрекъснато. Първо аз в апартаменти никога не ходя, а само в заведения. В най-лошия случай – в офиси. Когато отида в дома на някого, често хората там са доста подпийнали и започва да се минава границата. След като заключат след мен, никога не знам какво може да ме очаква. Ако приема подобно участие, трябва да взема още няколко бодигардове, на които да платя и въобще цялата работа се обезсмисля. Предпочитам да играя насигурно.
-Ти си се снимала в американската продукция ,,Турнирът”. Разкажи ни повече за филма и за ролятата ти.
-Филмът е екшън, нов е и предполагам, че живот и здраве ще излезе на бял свят през пролетта. В него аз играх заложничка, а накрая ме застреляха. Но нека да не разказвам целия филм, за да бъде интересен на зрителите.

geri3.jpg
-Би ли участвала в порно филм и ще продължиш ли с актьорската кариера?
-Не мисля, поне засега ми стигат еротичните снимки за наши и чужди списания и вестници. А иначе не смятам, че мога да пробия в киното. Има си хора, които са учили за това и се занимават от години с актьорство. Имам все пак реален поглед над способностите си.
-Спомена, че си се учила сама на занаята, а преподаваш ли го на някои от твоите колежки?
-Не, нямам и нужда. Защо трябва да си правя конкуренция? А досега никой не е изявявал желание.
-Танцувала ли си в трупи с повече стриптизьори?
-Да, преди две години се бяхме събрали две момичета и две момчета, но е по-трудно, тъй като клиентите трябва да дават четворно по-голяма сума. Трудно се намира работа. На българина му се увиждат парите за повече хора.
-Ако трябва да направиш еротичен танц на български депутат, какъв ще бъде той?
-Едва ли някога ще се случи, защото по принцип политиците са наясно, че на партита винаги има някой папарак, който след това ще извади снимките на бял свят. В България това си е сериозен компромат, а не виждам защо. В това отношение мисля, че сме доста консервативни. Политиците сигурно си викат стриптизьори и стриптизьорки, но така, че винаги внимават и се пазят от чужди очи. Едва ли ще му е приятно на президента, например, да излезе на първа страница на някой ежедневник с цъфнало до него голо момиче. Представяте ли си какъв скандал ще стане?!
-Интересуваш ли се от политика и кой ти е любимият политик?
-Изключително много мразя тази тема. Като си пусна новините адски се нервя и сменям канала. Толкова нелепи работи се случват в държавата ни, че по-добре да не се интересувам. Досега не съм ходила нито веднъж да гласувам, не мисля и да ходя, докато не се промени картинката. Не виждам за кого да пусна своя глас. Всичките за мен са еднакви. Иначе, като любим свой политик бих определила Бойко Борисов. Може би, защото е по-различен и единствено той не се е оклепал в парламента.
-Смяташ ли и в бъдеще да продължиш с еротичните танци?
-Едва ли ще мога още дълго да правя стриптийз, но засега поне нямам други планове. След време мога да се опитам и да завърша някакво висше образование, но не съм мислила сериозно над това.  

geri_.jpg

 

 

 

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 16210 |10.01.2008 Вида Боева, съратничка на Ванчo Михайлов: Македонската държава да признае българската си идентичност . 7| 8145 |09.01.2008 Кольо Парамов: Румен Петков продължава да толерира олигарсите . 5| 6034 |08.01.2008 Николай Николов: Първата година на България в EС излъга много надежди . 13| 5737 |28.12.2007 Цвятко Цветков: Ако се провали агенцията - проваля се България по латиноамерикански

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads