Реклама / Ads
0| 3513 |02.04.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Нинова и БСП получиха подкрепа за изборите от немските и румънските социалдемократи

.
Корнелия Нинова и БСП получиха подкрепа за парламентарните избори от немските и румънските социалдемократи.
 

Във видеообръщение говорителят по Европейските въпроси на Социалдемократическата партия на Германия Удо Булман заяви:

 

 "Скъпи приятели от Българската социалистическа партия,

 

Европа е в голяма беда и е изправена пред огромни предизвикателства. Вие в България също се намирате пред огромни предизвикателства. Хората трябва да бъдат ваксинирани час по - скоро, всеки един, без никой да бъде оставен на заден план. Това трябва да се случва бързо и организирано, както в България, така и в Европа.

 

Трябва да възстановим нашите икономики, нашите общества ,социалната инфраструктура след кризата и да помогнем преди всичко на тези, които са най-силно засегнати. Това е наша обща задача, наша обща съдба.

 

Това, за което трябва да работим е възстановяване на демокрацията в Европа. Трябва да защитаваме свободата на словото, трябва да защитаваме правата на профсъюзите с фокус върху работното място, трябва да защитаваме правата на жените и момичетата , за да намерят своето достойно място в бъдещето на нашите общества.

 

От името на германските социалдемократи, ви пожелавам успех на предстоящите парламентарни избори. Надявам се да постигнете този успех, който да ви позволи да реформите вашата страна, да върнете България на пътя на развитието, в центъра на европейските ценности и в центъра на европейското бъдеще."

 

Председателят на Социалдемократическата партия на Румъния Марсел Чолаку също пожела успех на изборите на Корнелия Нинова в нарочно писмо-подкрепа:

 

"Изпращам най-добри пожелания за успех на БСП на парламентарните избори, които ще се проведат на 4 април, и изразявам увереност в растежа и развитието на страната, и на хората в България под ръководството на Корнелия Нинова."

 

 Чолаку обръща специално внимание на програмата на БСП „Визия за България“, която според него представя стратегически поглед за постигането на по-добър живот на българите, като се вземат предвид предложенията за основен доход, достойни работни места, справедлива пенсионна реформа, безплатно и достъпно здравеопазване, образование, наред с прогресивното и семейно подоходно облагане.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3949 |02.04.2021 Нинова подкрепи думите на Радев: Моментът е важен и масовото гласуване е ключово за промяната . 1| 3806 |01.04.2021 Нинова: Моментът е решаващ - само БСП може да свали ГЕРБ от власт . 1| 3966 |01.04.2021 Нинова: Честит ден на шегата! Агенциите имат още няколко часа за прогнози . 0| 3795 |01.04.2021 Дни преди вота: Предизборно обръщение на Корнелия Нинова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads