Реклама / Ads
0| 9683 |26.02.2010 АРТ ДЖУНГЛА

„Алиса в страната на чудесата” стартира на зелен килим

.
Миа Васковска (Алиса) раздава автографи на зеления килим
Проливният дъжд в британската столица не попречи на актьори и корновани особи да преминат по подгизналия зелен килим на премирата на "Алиса в страната на чудесата".
 

Холивудските звезди Джони Деп и Ан Хатауей се присъединиха към британски кралски особи за световната премиера в Лондон на 3D фантастичния приключенски филм на Тим Бъртън „Алиса в страната на чудесата“.

Въпреки проливния дъжд на Острова, те прекрачиха по подгизналия зелен килим, заменил обичайния червен, докато стотици крещящи фенове изпълваха Лейчестър скуеър в британската столица.



Актрисата Лили Коул на лондонската премиера на филма

Престолонаследникът на Великобритания принц Чарлс и съпругата му Камила също присъстваха на премиерата на площада, превърнат в магическа страна на чудесата, изпълнена с причудливи животни. Хатауей, облечена в кафява рокля и златно яке над метални обувки описа героинята си във филма като „Бялата кралица с тъмна страна“ и допълни: „Това е Алиса десет години по-късно... когато отива в страната на чудесата, тя преживява завръщане към себе си и аз мисля, че това е чудесен поглед към нещата“.



Принц Чарлз и съпругата му Камила на премиерата на "Алиса в страната на чудесата"

Филмът е нетрадиционен, свеж поглед към класиката на Луис Карол, превърнала се в любима книга на много деца и възрастни по света. Продукцията на режисьора с богато въображеение Тим Бъртън връща назад основната героиня в приключенията от детството й със старите приятели след цяло десетилетие.

Освен Ан Хатауей, във филма участват Джони Деп, Хелена Бонам Картър и младата австралийска надежда Миа Васиковска в ролята на Алиса.

Режисьорът Тим Бъртън е известен с оригинален подход към класическите приказки, като филма му „Слийпи Холоу” (1999), "Суиини Тод" (2007) и хита „Чарли шоколадовата фабрика” (2005). И в трите хитови продукции участва актьорът Джон Деп, с който Тим Бъртън неведнъж е доказвал, че са успешен тандем за хубави филми и лов на многобройно зрители.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6644 |10.11.2009 Стартира нов информационен портал . 1| 6113 |25.09.2009 Sofia Dance Week стартира с “Асфалт” . 1| 6159 |31.07.2009 Стартира Фестивал на бразилската култура . 1| 11274 |09.07.2009 Екофорум „Зелена вълна – 21 век” стартира в Копривщица

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads