Реклама / Ads
1| 4805 |07.04.2020 АРТ ДЖУНГЛА

Авторката на ”Хари Потър”: Бях с К19, тъгата и меланхолията не са слабост, а нормална реакция

.
Джоан Ролинг
Авторката на поредицата за ”Хари Потър” призна, че е изкарала коронавируса. Джоан Роулинг разказа в Twitter, че в продължение на две седмици е изпитвала симптомите на заразата, но не си е направила тест. Писателката вече е оздравяла.
 

"В течение на последните две седмици имах всички симптоми на К19, но не съм правила тест", написа в социалната мрежа британската писателка. Тя споделя и видео, на което британски лекар демонстрира дихателно упражнение, което, по негови думи, се изисква да правят всички, които са заразени с коронавирус. Роулинг споделя още, че е правила тези упражнения по съвет на лекаря. "Аз оздравях изцяло, техниката много ми помогна", написа Роулинг с пожелание към всички да се пазят.

 

В друго послание британската писателка критикува жестоко коучинг учителите, които пресират хората с напътствия как и под карантина трябва постоянно да са високо продуктивни, съобщава Independent. Роулинг заклеймява всеки коуч, който критикува останалите хора, наричайки ги "лузери", които не са достатъчно дейни в условията на изолация.

 

"Ако сте коуч и считате за неудачници всички, които не усвояват нов навик или не разработват нов бранд, докато са под карантина, спрете се! Хората могат да си имат проблеми, за които нищо не знаете. Понякога простото преживяване е повече от достатъчно", пише авторката на "Хари Потър", цитирана от Дарик. нюз.  "Когато наричате хората лентяи и ги обвинявате в отсъствие на мотивация, ако ежедневно не създават шедьоври, това в никакъв случай не ги вдъхновява. Ако постоянното редуване на деятелност и развлечение лекуваше депресията, то нито един богат човек или работохолик нямаше да се самоубие", критикува световноизвестната британска писателка. "Тъгата и меланхолията не са слабост, а нормална реакция на хората по време на трудности и опасности", напомня Роулинг.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6317 |02.04.2020 Здравка Евтимова: Книгата не е просто четиво, а тест за ума, който учи на качества . 0| 6159 |02.04.2020 Отбелязваме международния ден на детската книга . 4| 6730 |01.04.2020 Творци по време на пандемия: Песен на Queen се превърна в ”Рапсодия Коронавирус” . 2| 7663 |01.04.2020 Писателят Георги Господинов: Миналото и книгите се превръщат в убежище, а апокалипсисът в истории

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads