Реклама / Ads
19| 7831 |14.10.2011 АРТ ДЖУНГЛА

България е супер!

.
Арнолд Шварценегер
Терминатора публикува хвалебствени слова за страната ни на официалната си страница в Twitter. Междувременно стана ясно, че една от най-големите модни агенции у нас - „Визаж”, е потърсила контакти с екипа на холивудската продукция.
 

Арнолд Шварценегер побърза да се похвали на феновете си по света колко добре си прекарва в България, докато снима „Непобедимите 2”. Терминатора публикува хвалебствени слова за страната ни на официалната си страница в Twitter. “В България е супер! Отново пред камерата. Чувствам се невероятно и изживявам страхотни мигове в „Непобедимите 2” с Брус и Слай”, написа бившият губернатор на Калифорния.Като доказателство за ведрото настроение по време на работата Арни качил и снимка от снимачния процес в Пловдив. За каста на мегаекшъна у нас пристигнаха още Джейсън Стейтъм, Чък Норис и Жан-Клод ван Дам. Последният изкара една бурна вечер в столичен попфолк клуб.

Белгиецът посрещна утрото в компанията на две красавици на една от масите. Жан-Клод ван Дам се включи вчера в компанията на „Непобедимите 2” на летище Пловдив. Майсторът на бойните изкуства застана пред камерите още сутринта заедно с Арнолд Шварценегер, Чък Норис, Силвестър Сталоун и Брус Уилис. Белгиецът снима около час, след което се оттегли в караваната си на паркинга пред стария терминал на аерогарата.Междувременно атаките на папараците бяха отбивани отдалеч. След кратка почивка актьорите започнаха снимките на ожесточени престрелки. Статисти и каскадьори тичаха по паркинга и се криеха от летящите бутафорни куршуми. Вътре в терминала Слай и компания пуцаха по лошите. След няколко дубъла масовката получи по сандвич и безалкохолно от екипа за енергия. Дневният порцион за всеки статист са няколко хамбургера, топли и газирани напитки.Следобед снимките се преместиха на перона на летището. Там имаше големи експлозии, тъй като в кадър влязоха няколкопожарни, полицейски коли и линейки.

Повечето от МВР автомобилите в продукцията бяха с преправени регистрационни табели. Вместо BG на номерата бяха изписани инициалите на измислената държава GZ.Холивудските величия не са особено претенциозни към храната, докато снимат „Непобедимите 2”. Изключение прави Брус Уилис. Колегите му се примиряват с бързите закуски, но той дължи да се храни с италиански неща и рибни блюда. Господин Умирай трудно се появил изневиделица в италиански ресторант край река Марица в компанията на личния си асистент, издадоха очевидци. Двамата пристигнали с кола под наем, влезли в заведението, седнали на една от закътаните маси и поискали меню. Около любимия екшън герой на няколко поколения нямало гардове, нито обичайната за знаменитости от такъв ранг кохорта сътрудници. Брус обходил с поглед ястията, пуснал типичната си очарователна усмивка на персонала и поръчал: „Паста и риба.” Асистентът му добавил: „И плато от рибни деликатеси.” Хапването продължило близо час и половина. Уилис оставил гигантски бакшиш, благодарил за доброто обслужване и отпрашил в неизвестна посока.

Междувременно стана ясно, че една от най-големите модни агенции у нас - „Визаж”, е потърсила контакти с екипа на холивудската продукция. Букер занесе в „Ню Бояна Филм” каталог с най-красивите лица на агенцията, видя човек на „Монитор”. Идеята била, ако Дейвид Варод и компания склонят, младите дами да бъдат взети за статистки или за по-големи роли в „Непобедимите 2”. За момента няма яснота по казуса. (Монитор)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6937 |10.10.2011 Арни в България: Много ми е приятно в тази изключително красива страна . 18| 9554 |26.09.2011 Люси Дяковска се връща в България . 92| 8986 |21.08.2011 България между Византия и останалия свят . 157| 154070 |29.07.2011 Пътеводител на най-добрата шкембе чорба в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads