Реклама / Ads
0| 5950 |19.04.2017 АРТ ДЖУНГЛА

„Большой Московский Цирк” с новата си програма „CIRCUS 2.0”

.
Двучасовите представления в България са : София 20 май „ Арена Армеец” , 22 май Пловдив „Колодрум”, 24 май Русе “Булстрад Арена”. Новата, свръхтехнологична програма на цирка на бъдещето е озаглавена - „CIRCUS 2.0” - цифрите, които се използват в компютърните технологии, когато програмата мине на следващо ниво.
 
Всеки следващ спектакъл на „Большой Московский Цирк” е стъпка напред, както в артистичен, така и в технологичен аспект. https://youtu.be/sLEKBVNlqKU    
Световноизвестният цирк пристига в България с 8 тира, които превозват конструкциите, декорите и животните на цирка.    

Конете и кучетата, са настанени в луксозни отделения,  съответстващи на апартаменти в 5 звездни хотели, със специални системи за охлаждане и изхранване . Ветеринарни лекари изготвят график за тренировки на всяко животно, както и строг хранителен режим, включващ прясна риба и месо за кучетата и специални видове мюсли за конете.

Артистите от цирка наричат животните свои приятели и партньори и по езика на тялото определят тяхното настроение и характер.         
На манежа, братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале  /смъртен скок/ и други опасни,  акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.
Фен базата на “Большой Московский Цирк” е огромна - от световни рок легенди , като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия - Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуска спектаклите на трупата,  когато са във Франция!

„Большой Московский Цирк”  пристига за втори път в България по покана на DEGRIS EVENTS.                              
Мащабната  продукция превишава 100 души  - акробати , фокусници,  жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най – добрите циркови артисти в света -  водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика изпълнена от оркестър на живо и  оригинална хореография.
Основатели на "Болшой Московский Цирк" са  Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни  -  абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс за най-богати хора, двамата са режисьори на  спектаклите  на "Болшой Московский Цирк" .

Гмурнете се в измерение на “паралелната реалност” - “CIRCUS 2.0”, където човешките възможности надхвърлят предела си.  
„Большой Московский Цирк” няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи!  

Деца до 7 годишна въздраст се допускат без билет,  aко не заемат отделно място.  Учтиво молим, родителите/ придружителите, да носят копие на акта на раждане на детето.
Цените на билетите са :    София  от 40 -110 лв., Пловдив от 40 - 100 лв., Русе  от 40 - 80 лв.
Билетите се разпространяват в мрежата на eventim.bg, билетен център на НДК, бензиностанции OMV, Office1, книжарници Orange, каса на Eventim в The Mall.
        
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6491 |04.04.2017 „Большой Московский Цирк” пристига за втори път в България . 1| 6976 |16.01.2016 „Осмият цвят на бялото” - новата книга на поета Георги Атанасов . 5| 9684 |28.11.2015 Момиче от Елин Пелин е новата „Мис България“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads