Реклама / Ads
3| 6797 |01.12.2011 АРТ ДЖУНГЛА

Четиримата мускетари в DIPLOMAT PLAZA - Луковит

.
Светлинно шоу по фасадата на хотел DIPLOMAT PLAZA HOTEL & RESORT – гр. Луковит, над 80 гости с цветни пелерини на площада, сякаш безтегловни момичета на сцената, внушителна музика и четирима мускетари.
 

Всичко това беше част от откриването на сезона за дистрибуторите на фирмата Еуралис семена България. Под мотото "Един за всички, всички за един!" те представиха тяхната нова продукция на четирите семена слънчоглед, царевица, рапица и сорго.

 

За една вечер DIPLOMAT PLAZA HOTEL & RESORT се преобрази в колиса от романа на Дюма, а присъстващите не бяха просто наблюдатели, а активно участваха в това специално събитие на невероятни емоции. "Нашата цел беше да предложим един незабравим момент за нашите партньори и приятели, който да обедини специалните ни продукти, професионалната работа на нашия екип и ценностите, на които държим и по които работим." - казва Флорин Константин, мениджър на Еуралис за България и Румъния.

 

Това събитие беше и по една друга причина толкова специално - международните участници и гости. Немската фирма Jochen Schweizer Events е известна с невероятните постановки, които организира: От откриването на летището в Мюнхен, през разбулването на Бранденбургската порта в Берлин заедно с Бил Клинтън до вертикални инсталации по фасадите с Ферари. Тези експерти на марковия перформанс, който надминава всякакви граници, са за първи път с екипа си част от едно българско събитие.

 

Едно специално събитие се нуждае и от специални партньори. Такъв намериха организаторите в очите на Diplomat Plaza Hotel & Resort. Не само невероятната природа в областта на Луковит с нейните пещери, но и професонализма на екипа в Diplomat Plaza и единствената по рода си концепция на този хотел, подпомогнаха за успеха на този ден от романа на Дюма.

 

И приказката не сваршва тук: Еуралис семена България предизвикаха своите дистрибутори като мускетари: четиримата от тях, които през годината продадат най-много семена ще получат в края на кампанията една специално гравирана мускетарска шпага и пътуване до Севиля. Така че: Един за всички, всички за един!

 

За специалното настроение на специалните гости се погрижиха изпълнителите от известния столичен пиано-бар „Camino” – Стефан Илчев, Пейо Филипов и Краси Стоянова, които пяха в лоби-бара на хотела, в загадъчна и автентична обстановка.

 

С поредното събитие, което организира, DIPLOMAT PLAZA HOTEL & RESORT доказа, че е СПЕЦИАЛНО.МЯСТО.ЗА.СПЕЦИАЛНИ.ХОРА!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 10488 |01.12.2011 Опосумите скапаха Нова ТВ и фалираха . 34| 7010 |29.11.2011 Проф. Вучков дава “Господарите” на съд? . 8| 6213 |28.11.2011 Първанов раздава държавни отличия на изпроводяк . 9| 38679 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads