Реклама / Ads
1| 10585 |02.12.2009 АРТ ДЖУНГЛА

Девойка се раздира между вампир и върколак

.
актьорите във филма
Това са душевните терзания на Бела във втората част на книгата "Здрач": "Новолуние". Филмът вече е по нашите екрани и се радва на тийнейджърска публика.
 

Какво ще направите, ако най-истинската любов на живота ви си тръгне? Истинската, а не просто поредното увлечение. Твоето друго аз, твоята сродна душа. Какво става, ако тази любов си тръгне? Отговорът е различен за всеки. А героинята Бела Суон трябва да си отговори на този въпрос в продължението на световния бестселър на Стефани Майър – "Новолуние".

Авторката Стефани Майър сама признава, че никога не е вярвала, романът й "Здрач" ще стигне до по-голяма публика от собствената й сестра. Но когато получава предложение за договор за още три книги, младата писателка трябва да реши как да продължи живота на героите си и да направи перипетиите им по-вълнуващи.

Красивият вампир Едуард си тръгва във втората част на поредицата, а с него си заминава и смисълът на живота за Бела. Така се ражда встъпителната част на Новолуние, а с нея и заглавието. „За да следвам "Здрач", ми трябваше същото настроение и в продължението, признава авторката. "Тъй като това е най-тъмният период в живота на Бела, си помислих, че е подходящо да нарека книгата на най-тъмната нощ, нощ без луна”, продължава тя.


Бела и вампирът

С "Новолуние" Стефани Майър обогатява и задълбочава митологията в своя свят, представяйки нови лица и видове, които усложняват историята на Бела и Едуард.  В 576 страници се преплитат романтика, приключения, тийнейджърски бунт, върколаци, вампири и дори пътуване до Италия.

Всичко това ще видим във втория филм, в който отново играе любимецът на тийнейджърките Робърт Патисън. Да, обаче...

В „Новолуние“ обявеният за най-сексапилен мъж в света – Робърт Патинсън вече има сериозна конкуренция в лицето на Тейлър Лотнър, който играе ролята на индианеца Джейкъб Блек, човек-вълк, влюбен в главната героиня. Това е привличащата вниманието все на свръхестествени същества Бела Суон. Според запалени читателки Джейкъб е много по-симпатичният герой от двамата в поредицата на Стефани Майър. Други пък си държат на Едуард.


Конкурентите за сърцето на Бела

А запалените киномани могат да станат свидетели на всичко това по кината, където филмът шества с успех. За тийнове под 16 цената е по-тънка, но трябва да си носите личната карта, за да го докажете.

Ju_17 SmileSmileSmile
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 8314 |01.12.2009 О, достолепни Генерале, поведи ни! . 1| 5500 |01.12.2009 Започва петият пореден Гей-енд-лесбиън фест . 0| 6001 |30.11.2009 "Дни на предизвикателствата" ви очакват в София . 9| 38609 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads