Реклама / Ads
5| 6097 |06.07.2010 АРТ ДЖУНГЛА

„Джабулани кючек” влезе в Music Space TV

.
Козел Вувузел
Козел Вувузел вложили 7 лв в клипа за "футболисти, капитани – всички друсат джабулани”.
 

Феновете на култовия хит „Джабулани кючек” могат да видят вече клипа на парчето и в сайта на Music Space TV. Песента, създадена заради световното първенство по футбол, набирала все повече и повече почитатели, които споделяли, че хитът станал неразделна част от ежедневието им в момента – „Джабулани кючек” се слушал в офиса, вкъщи, дори вече и в дискотеките!

В интервю за Music Space TV Чико от „Козел Вувузел” и певицата, изпълнила рефрена „футболисти, капитани – всички друсат джабулани” Поли Хубавенска разказаха как се е родила идеята за песента, как е направен клипът и колко струва той. Поли сподели, че първоначално гледала скептично на проекта „Джабулани кючек”, но след като разбрала идеята на парчето, приела да изпълни култовата песен. „Джабулани кючек” била записана за един час, а ресурсите, вложени в клипа, възлизат на 7 лева – за две вувузели и няколко картона.

Пред репортерка на Music Space TV Елена Чико разкри, че групата “Козел Вувузел” има планове за бъдещо парче, този път, в жанрове като рап или хип-хоп. То също ще бъде в стила на формацията– забавно и разбиващо класациите!

“Никой от нас не е на „ти” с нотите, освен Поли”, казва Чико. Той споделя, че хората в групата са специалисти в област, различна от музиката – софтуерната. Групата „Козел Вувузел” е в отворен формат – тя няма точен брой членове и е създадена на базата на шегата и разбирането, че хората трябва да се забавляват. Затова и в бъдещи проекти на „Козел Вувузел” могат да се включват хора с идеи и чувство за хумор.

От 7-годишна Поли Хубавенска учи народно пеене, има редица златни медали от различни национални и международни конкурси и доскоро е една от малкото, които взимат стипендиите за талантливи деца на Министерство на културата. Към днешна дата Поли е изгряваща млада певица, която търсела своето място на българската музикална сцена. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5872 |05.07.2010 20 склуптури оживяват в пясъчен град край Бургас . 9| 9645 |02.07.2010 "Оркестър с име"-пълен с култови лафове . 0| 6048 |29.06.2010 ЕП обяви 10-те филма от официалната селекция за 2010 г. . 9| 38655 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads