Реклама / Ads
0| 8554 |07.07.2016 АРТ ДЖУНГЛА

С. Дончева за Фрог: Вътрешните демони овладяваме с астрология и хомеопатия

.
Силва Дончева
Куп непубликувани никога и от никого нови неща за тази определено Царска наука се откриват в „Астрология”, новата книга на астроложката и вербален хомеопат Силва Дончева, издадена от ИК „БАРД“. На първо място се стремя да покажа възможността да се разглеждат звездните карти през погледа на два зодиака – тропическия и сидералния, разказва за Фрогнюз Дончева.
 

Това показва и пряката връзка на астрологията с астрономията. Информацията за всеки човек е много разнообразна и коректна. Чисто демонстрационно и практически са разработени няколко хороскопа на известни личности като Адолф Хитлер, Зигмунд Фройд, Джон Ленън, Джон Кенеди, Маргарет Тачър. Така обаче професионално се прави хороскоп и за всеки отделен човек. На второ място в книгата е обърнато голямо внимание какво можем да направим при определени тежки разположения в звездната карта. Знае се, че всекиму е нужен анализ на това как работи съдбата и какво може да се направи, за да приеме по-леко една тежка тенденция или дори да се промени посоката на събитията.

 

Един от методите  за въздействие е и Вербалната хомеопатия. Тъй като в хороскопа често се виждат много ясно различни по драматични здравословни или житейски събития, е подходящо преди това да се замислим върху нас самите, характера ни, водещ до такъв развой на нещата. Новост е, че това може да се повлияе от съответния хомеопатичен препарат. Така например, ако се очаква конфликт, инцидент или сблъсък, това е предопределено от съответно огромно вътрешно напрeжение, разочарование или дори психологическо разстройство. И тъй като астрологията е един голям космически часовник, ние можем много преди това да се случи, да успокоим вътрешните си демони и чрез определени хомеопатични препарати. Така нещата определено се облекчават. Има препарати като Arnica montana, Stramonium,  Sulfur, Sulfur acid, които са свързани с въздействия на Марс. Препарати като Plumbum metallicum, Plumbum carbonicum, Calcarea carbonicum, Calcarea fluoricum, които отразяват доста притеснителни аспекти и позиции на Сатурн, Carcinosinum, Thuya occidentalis, Plutonium, които се свързват много често с негативни въздействия на Плутон. Това като цяло е един съвсем нов поглед и към астрологията и към хомеопатията. Много са нещата, ще се изненадате, колко много, казва Силва Дончева.    

Слънчевият знак е само малка част от хороскопа. Колко хора знаят това? Още по-сложно става, когато става въпрос за въздействия в определен момент. Определено, когато например Плутон навлиза към позиции в твоя 6 дом, или в 8, 12 или върху асцендента, има спешна необходимост нещата да се погледнат и през призмата на необходимите въдействия и в духовен, и в чисто физически план като начин на живот. Хомеопатичните препарати по този метод са безплатни, ефективни и в достъпна форма за облекчаване на очакваните трудности. И това не е шега, а строга практика. Ще се убедите.

 

По темата от какво страдаме като нация в дивото ни време Дончева казва, че този въпрос е много лесен. Чистият и недвусмислен отговор е от липса на връзка с Бога, с Христос. И когато казвам Христос, имам предвид точно Христос и единствено и само Него, никакви други т.нар. идеи, че всичко е едно и общо, че всички духовни практики водят към едно и също. Това категорично не е вярно и е много ясно показано чрез въздейстивията на Зодиака. Ако човек знае повече за астрологията ще разбере и защо определена философска система е по-вярна и по-истинска от всички други. Това, колкото и странно да звучи математически, астрономически или исторически, е предопределено. Няма нищо случайно, а християнстовто е най-ценното притежание на човечеството и на България в момента. Това е много детайлно изяснено в книгата, дори през хороскопите на Хитлер, Хемингуей или Джон Ленън. Разгледани са и историческите епохи от миналото и дори непоклатимата ми след толкова години и опит теза, че Евангелието е истински учебник по астрология, стига да можеш да четеш символите. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9895 |06.07.2016 Само във Фрог: Бизнесмени от Европа прецакали шефа на АЕЦ „Козлодуй” заради украинска фирма . 1| 5771 |06.07.2016 Само във Фрог: Отново сигнализират Московски за корупция в ДАИ . 1| 8500 |05.07.2016 Само във Фрог: Присъда можела да спаси живота на Христо Полицая

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads