Реклама / Ads
0| 7014 |27.05.2014 АРТ ДЖУНГЛА

X Factor обяви трети сезон по Нова

.
Тази есен най-големият музикален формат X Factor се завръща в ефира на Нова телевизия, за да затвърди максимата, че е предаването, дало на родната музикална сцена най-много таланти. X Factor – елементът, който превръща обикновените хора в звезди, отново ще има запазено място в прайм тайм ефира на медията, а всички, които вярват, че го притежават и заслужават да бъдат на голямата сцена, вече могат да се записват за участие на сайта на предаването.
 

Само преди броени седмици, по време на церемонията на връчването на тазгодишните награди на БГ Радио, победителят от втория сезон Жана Бергендорф представи своя дебютен сингъл – песента „Самурай”. Парчето е създадено във Великобритания от двама от най-успешните музикални продуценти на Острова – Рей Хеджис и Найджъл Бътлър.

На същата церемония, отново X Factor-и си тръгнаха с не една престижна статуетка – Михаела Филева, която заслужено се класира на финала на Dancing Stars и уверено върви по пътя на миналогодишния победител в шоуто Ангел Ковачев, бе обявена за БГ изпълнителка на 2014. X Factor дуетът Ангел и Моисей стана БГ дуо 2014.

След издаването на няколко хитови парчета, човекът, който пръв покори сцената на шоуто – Рафи, съвсем скоро ще зарадва феновете си с още два хита.

След броени дни зелена светлина ще види новата песен на друг талант от шоуто – Теодора Цончева и парчето „Зелена светлина”, в което ще я видим заедно с Део и Тодор Гаджалов.

По своя първи сингъл работят и другите двама финалисти от втория сезон на X Factor – успоредно с подготовката на соловия си сингъл, рап сензацията Атанас Колев се включи и в изненадваща колаборация с Deep Zone Project, където освен като вокал, е отговорен и за текста на хип-хоп частта в песента. Съвсем скоро се очаква и първото парче на Ана Мария, която ще видим в дует с друго откритие на X Factor – Богомил от първия сезон на шоуто.

Продуцент отново ще бъде Магърдич Халваджиян и екипът на Global Films.


Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7045 |08.04.2011 Обявиха номинациите за „Аскеер” 2011 . 0| 6035 |29.06.2010 ЕП обяви 10-те филма от официалната селекция за 2010 г. . 0| 5190 |14.03.2010 Конкурс по журналистика обяви ЕП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads