Реклама / Ads
0| 9656 |22.12.2011 АРТ ДЖУНГЛА

Холивудска звезда в реклама на водка „Flirt”

.
Томас Арана: често рекламите са по-интересни от шоуто
 

 

Звездата от Холивуд Томас Арана е главният герой в рекламния клип за водка „Flirt”, който се завъртя вече по телевизиите. Този път “Flirt” залага на филмов сценарий, на диалози и сюжет. Действието се развива в къщата на британски гангстер, а идеята се завърта около недоверието и гнева на престъпен бос, подозрял момичето си в изневяра. 

Актьорът, познат от филмите „Гладиатор”, „Бодигард” и много други хитови продукции, този път се превъплъщава в ролята на гангстер.

„Харесва ми да играя гангстери. Пътувал съм по цял свят и съм се запознавал с гангстери от много страни - Венецуела, Бразилия, Зимбабве, България, Италия, Америка. Истински гангстери, не играещи си на такива. Те не са задължително глупави хора, те са много интелигентни, интересни, необичайни. Не бих казал, че харесвам това, което правят в истинския живот, но те са много интересни хора, които да изиграя като актьор”, казва холивудската звезда за последното си превъплъщение. 

Според Томас Арана често рекламите са по-интересни от шоуто. Те го карат да се смее, да се забавлява. Най-впечатляващите записва и после ги пуска на децата си. Рекламата на „Flirt” е от същия тип , с хубав стил, много необичаен поглед върху нещата, които, според актьора ще повишават интереса на публиката. Самият той харесва водката.

Новият рекламен клип разказва за ревността на гангстера и заплахите, които отправя към младия си съперник. Въпреки, че клипът продължава 45 секунди, също като при филмите историята има начало, среда и край. Женската роля е поверена на топ модел, познат от подиумите в Милано и Лондон. По време на двудневните снимки манекенката е показала изключителен професионализъм и дори стоицизъм, коментират създателите на клипа. Тя с часове е стояла разголена при температура минус 5 градуса, без да се оплаче.

 

Двама от световните топмодели, които участват в рекламата

 

За ролята на младежа, с който според сценария тя е изневерила на престъпния бос, Flirt са заложили на също така известен в хай-лайф бизнеса топ- модел. В клипа двамата влюбени успяват да заблудят разгневения гангстер. Не успяват обаче да скрият истинските си отношенията си от любопитни наблюдатели. Топ моделите се запознават на снимачната площадка и докато снимат реклама за водка „Flirt”, между тях започва и реален сюжет с реален флирт. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 7315 |12.08.2011 Почетоха Васа с цигари и патронче водка . 2| 7751 |23.02.2011 Носител на "Оскар" е звездата на София Филм Фест . 4| 10579 |07.01.2011 СЕМ подгони "Евробет" заради реклама-менте . 9| 6648 |19.11.2010 БНР и БНТ разделени и без реклама?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads