Реклама / Ads
15| 8561 |31.03.2011 АРТ ДЖУНГЛА

Японци да са ни министри - при провал си правят сепуко

.
Промиват мозъка ни с Алексей Петров, а никой не се интересува от Наум Шопов
 
Нямам нищо против горивото да е с цена 29 834 278 лева за литър, тапири такива. Гордея се със заплатата си в театъра - шестстотин лева. Искам да ме бият и крадат. Искам сметката за тока да ми е 142 425 543 552 лева. Обожавам в държавните агенции да работят идиоти с братовчеди и съпрузи. Искам дупката на асфалта пред нас да е колкото Колорадския каньон. Искам да разгледам Лувъра, тайно да издраскам на някоя от стените му „Кур за ЦСКА” и да си ходя.

Искам Кадафи за министър на културата. Искам голф двойка. Искам сини портокали и арестувани кокошки с яйца на решетки. Искам някой да ми издялка матрьошка на Доган Искам да си трайкам.

Искам да ми отговорите КЪДЕ ЖИВЕЯ?

Разговори се да пратят „Дръзкий” на мисия?

А бе, пироните ли свършиха в тази Държава, че така се разхлопаха дъските? Тук не знаем откъде дишаме, та и с хрип последний ще помагаме? По-добре пратете Простий, Тъпий и Дебилний.Все министри. А, в бензиностанциите и Лукойл, моментално да акостират Запалителний и Взривителний! Правец ни е вкоренен! Министър означава служител, а - не говньо
Гайко Навъртич… Мнение….ташакларъ! Ама Европа каза, ама Европа препоръча…гнус!

Искам японци за управляващи, защото при безчестие си правят сепуко. А на нашите не им пука. И народът изтрещя!
Не знам как ще свърши тази криза в Сливен. Дано всичко да е наред, но не се ли вижда, че народът наистина ИЗТРЕЩЯ!
Непрекъснато се занимаваме и ни се навират в очите някакви манекенки, плейбои, майонезени романси, пфу! А народът изтрещя!

Наистина не знам кой е Алексей Петров! Обяснете ми! За да млъкна в страх! Някакви хора постоянно се занимават с незнайници случайници и никой не се интересува от Наум Шопов! Какво е това Трактора, бе?



Ние отдавна не сме земеделска държава. Не познавам Редосеялки, Фуражомелки и Капкови напоители. Ама някак си им капят капките! Дръзкий е отдавна в музея, закотвен до самочувствието и гордостта ни и никъде не го пращайте. Пратете лекари в Либия, там имат опит с медици от България. Морето ни е зелено, а гората жълта, треваясала и мирише на гнилоч.
И като се присетих за гора….

Слушатели ме питат в Българското национално радио, което радио наистина харесвам. Водя ловно-риболовно предаване, което обожавам заради Григор Вачков, и постоянно ме питат слушателите - „ходи ли президентът Първанов на лов в работно време?

И за това ли му плащаме заплата”…. Как да отговоря на всички тези въпроси, без да се осера като журналистическите рутинери, които оцеляват с компромиса на гъза си, който е добил формата на тунела Траянови врата! Ми ходи, че кога по друго? Някой да ми напръцка гумите. Щото и въздуха, който дишаме, може би в бъдеще ще зависи от АЕЦ - Янко ми Мура! И наново селски велможа ще казва, че Европа така определи! Какво определи?

Хората се бесят по плевните Внасяме ябълки, домати и круши от Македония, в която „Велика” държава има общо три къра, една полуалбанска локва и чукар! Е? Атактуп анилел ни се разката тука. Обаче на министрите им дреме на арук. А каскетите си ни тормозят с вероломната верижна наглост! Спете, акчип и в наилел! Искам някой да поеме отговорност и да се примирим. Итабе атанабиш Държава! Толкова съм кратък днес! Лек ден! И дано в идните дни посрещнем деня навън!

Иван Ласкин
drememinamadurite@abv.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6652 |09.08.2010 Японци снимат български мистерии в античния театър . 0| 8337 |29.03.2010 Най-новият филм на Ума Търман се провали . 7| 6499 |13.05.2009 Красимир Аврамов доволен от провала на Евровизия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads