Реклама / Ads
0| 5213 |29.01.2018 АРТ ДЖУНГЛА

„Илюзионисти номер 1 в Русия“ Братя Сафронови

.
Братя Сафронови - Илюзионисти номер 1 в Русия, ще накарат 9 зрители от публиката да изчезнат ! Един от най-зрелищните номера на магьосниците се казва ”Изчезване на зрители”, а създаването на подобна илюзия отнема повече от 5 години всекидневна работа. Илюзионистите ще поканят 9 души от залата, избрани на случаен принцип и ще ги накарат да изчезнат от сцената и за броени секунди ще ги „телепортират“ в другия край на залата.
 

Братя Сафронови споделиха, че „Най-трудните фокуси са тези, свързани с физическа подготовка и каскади, в които рискуват живота си „, а на българските зрители пожелават „Да правят добрини и да им се случват вълшебства“.

 

По време на новата си мащабна продукция "Мълния" на 11-и февруари в София, НДК зала 1 и на 13-и февруари във Варна ДКС, Братя Сафронови ще покажат едни от най-зрелищните номера като "Телепорт", "Изчезване на зрители", "Разполовяване", "Горещи метални прътове" и др.

 

"Горещи метални прътове" е изключително опасен и зрелищен номер, който държи зрителите в напрежение през цялото време! При изпълнението му, асистентка на илюзионистите се помещава в кутия, през която мълниеносно минават подпалени, метални прътове. Всички декори и помощни материали се показват на зрителите подробно преди всеки номер, за да се убедят, че няма измама - само илюзия.

Братя Сафронови - Илюзионисти номер 1 в Русия, са за първи път в България, по покана на Degris Events.

 

В мащабното, фантастично шоу „Мълния“,  иновативните технологии се преплитат с илюзия, магия, вълшебство и каскади. 

https://youtu.be/fPwac6LJRdQ

Шоу-спектакълът „Мълния“ е подходящ и за възрастни и за деца.

Престижното списание „FORBES“ обяви Братя Сафронови  за „Илюзионисти номер 1 в Русия“. Братя Сафронови  са победители и в номинациите:  „World Best big illusion“ от международния фестивал „Wizard trophy“,   „Най-добро илюзионно шоу“ на ежегодната церемония на Fashion TV, носители са на премия за „Принос към световната илузия“ - „Wizard trophy“.

 

Едни от най-впечатляващите номера на Братя Сафронови са:

„Ходене по стена“ – номер в който Сергей Сафронов изкачва вертикална стена с височина 15 м., при температура минус 20 градуса по Целзий.

„Опасен влак“ – номер в който през Илия Сафронов минава влак, а в кулминацията той остава невредим. Илюзията е готвена повече от три години.

„Преминаване през стена“ – номер в който Сергей Сафронов преминава през тухлена стена на сграда, след което илюзионистът се показва през прозореца и.

 „Измъкване от аквариум под вода“ – номер в който Сергей Сафронов излиза от тесен аквариум пълен с вода за 1:30 м., освобождавайки се от белезници и четири катинара, заключващи капака на аквариума. Легендарната илюзия е изпълнена за първи път от великия Хари Худини през 1907 г.

За последните 15 г., магическите шоу-спектакли на Братя Сафронови са изумили повече от 5 милиона зрители по света.

Билетите се разпространяват в касите на НДК (София), ДКС (Варна), мрежата на Eventim, OMV, Office1, Orange, каса на Eventim в The Mall.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6063 |29.01.2018 Бруно Марс обра наградите ”Грами” . 0| 5056 |28.01.2018 НАТФИЗ чества 70-годишен юбилей . 0| 5635 |25.01.2018 Сър Елтън Джон рицарски се оттегля . 0| 5316 |23.01.2018 Обявиха номинациите за тазгодишните „Оскар”-и

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads