Реклама / Ads
11| 12023 |20.09.2015 АРТ ДЖУНГЛА

Ивайла Бакалова: Обядвах с Наоми Кембъл, не съм спала с нея

.
Ивайла Бакалова
Не живея в България, липсва ми, но хората са много негативни. Всичко се критикува. Всеки дава мнение, без да дава идеи. Това каза бившата Мис България Ивайла Бакалова.
 

 Ето какво сподели тя за живота си: Способна съм да правя много неща. Първо писаха за мен, че съм най-великата. След като се провали концерта на Дженифър  Лопес , написаха, че съм  най-тъпата. Много се тъпчат хората тук. В годините за това съм се дистанцирала. В България се изкарват  пари като участваш реалити формати . Моделството  за мен е затворена  страница, това не ми липсва. Бих искала да покажа на дъщеря си каква съм била. Мисля, че за нея ще е удоволствие да види майка й откъде е започнала. Благодарна съм, че ми се случи травмата в реалити формата. Изпитвам затрудние  в походката. Мисля, че почти съм се възстановила. Дори да имам проблем в походката, хората не трябва да ме укоряват.

 

Когато влязох в медийното пространство бях много малка и ме използваха. Отговарях  все едно съм в училище. Но разбрах, че на никой не му пука за теб. За това спрях. Кой го вълнува с кого спя и какво ям. Отказвам да говоря  за себе си. Правих го в миналото, защото съм била глупава. Никога  не съм крила, че с бащата на детето ми се разделихме, но бяхме в  добри отношения. Бащата на Рая е интелигентен. Намерихме нашата среда, всичко е нормално. Аз имам своя живот, той неговия. Съвсем в нормални отношения сме. Рая показва добри резултати в училище. Ако някой ти купи кола, пръстен, във всеки момент може да си ги вземе. Детето вижда от време на време баща си. Тя не е бебе. Тя си има уроци, приятели. Гордея се с нея. Тя ми споделя, знае неща, които яз не знам. Занимавам се с недвижими имоти. В Дубай  живея с дъщеря си. Майка ми я отгледа. Тя е много артистична . Занимава се с балет, гимнастика . Щастието не е в успеха. Не смятам, че бих вдъхновила някой, ако кажа с кого спя.

 

Срещала съм се с един от синовете на Моамар  Кадафи -Сейф ал -Ислам . Разменила съм си 15 изречения с него. Не сме говорили в интимен план. Той беше с неговата приятелка. Тук нещата се представят на пошла плоскост. Изпитвам съжаление за Сейф ал -Ислам , защото той е интелигентен, образован, умен. Ние си говорихме  за ситуацията  в Либия. Имаше модерно мислене. Той плаща за греховете на баща си.

 

Обядвах с Наоми  Кембъл , но не съм спала с нея. Тя беше водеща на мой конкурс. Изключително запомняща се. Не може тя да е в стаята и да видиш някой друг. Държи се като звезда. Тя е по-обрана.

 

Денят ми е динамичен. От неделя до неделя не ги усещам. Случва ми се рядко да изляза. Не пия, не пуша. Хубаво прекарана вечер е разговор с интелигентни хора. Не местото  и заведението правят една хубава вечер, а хората. Ако не си свърша нещо сама, не мога. Много съм семпла и предпочитам така да живея. Надявам се да съм щастлива от това, което правя и се надявам да стана по-добра. Опитвам да бъда добър човек.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6882 |20.09.2015 Почина писателката на еротични романи Джаки Колинс . 0| 9651 |19.09.2015 "С лице надолу" – филм за изкуплението и спасението . 2| 5540 |18.09.2015 ЧЕЗ организира изложба на големия чешки художник - Йосиф Питер . 3| 10741 |18.09.2015 Здр. Евтимова номинирана за “Sinbad” в Италия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads