Реклама / Ads
0| 4757 |10.10.2017 АРТ ДЖУНГЛА

Очаквайте на​ ​12 октомври от издателство „Слънце“​:​ „​​ЛЮБОВ В БРЕТАН “ от ​Нина Георге

.
Успокояващо и красиво е човек да знае, че никога не е късно за мечти, безсънни нощи, танци и обич. Че за свободата, любовта и надеждата няма възраст.
 

Нина Георге ни разказва историята на Мариане, чието сърце кърви от нещастие и прелива от неизживяни копнежи. Тя е една от жените, които вехнат и сивеят в непоносимата хватка на студения брак и монотонното мъртво всекидневие. Решава да се слее с вечността, скачайки в Сена, но съдбата има други планове. Парижки клошари я спасяват и в болницата тя осъзнава, че копнее единствено за морето. И тръгва към мечтата си, събудила волята ѝ за живот.

 

Пристига в Бретан, наема мечтаната стая с гледка към морето, намира си работа в живописен ресторант. В малко рибарско селце открива прекрасни хора, великолепна природа, вкуса и ароматите на местните ястия. Среща и любовта и неусетно зрялата жена се превръща в момиче, което копнее да се радва на дните си, да танцува. Но съпругът ѝ започва да я издирва, появява се дори по телевизията и съобщава, че е изчезнала. Ще я открие там, в Бретан. Призракът от миналото ще се опита да разруши крехкия ѝ сегашен свят.

 

Ще се справи ли Мариане с новите предизвикателства?

 

ЗА АВТОРКАТА

Нина Георге е родена през 1973 г. в Билефелд, Германия. Автор е на редица романтични и криминални романи, сред които най-известен е бестселърът „Парижката книжарница“. Романът „Любов в Бретан“ е отличен с наградата „Делия“ за най-добър немскоезичен любовен роман.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4948 |26.09.2017 Очаквайте на​ ​27 септември от издателство „Слънце“​:​ „​БЕРЛИНСКИ БЛУС “ от ​Свен Регенер. . 0| 8236 |14.07.2017 Издателство „Слънце“​ „​​​София-Берлин без път назад “ ​от Борислав Чипориков . . 0| 7153 |15.05.2017 „​​Любов под знака на сърп и чук. ​Живот на ръба на една пропаст “ ​от Борислав Чипорико

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads