Реклама / Ads
0| 4869 |15.05.2018 АРТ ДЖУНГЛА

Издателство ”Слънце” представя ”Рецепти за любов и убийства” от Сали Андрю

.
Изключителен микс от криминална интрига, любов и кулинарни предизвикателства!
 
Действието в „Рецепти за любов и убийство“ се развива сред екзотиката на  природния резерват Клайн Кару в Южна Африка. Главната героиня тани (превежда се „леля“) Мария обича да готви и списва кулинарна рубрика в местния вестник.

Там работят още главната редакторка Хати и Джес – млада репортерка. По идея на Хати рубриката започва да помества освен кулинарни и различни житейски съвети. Тя бързо набира скорост и се превръща в отдушник за местните.

 

Сред купищата писма, които получават, се откроява едно анонимно писание от отчаяна жена. Само след дни Мартин, авторката на писмото, е намерена убита, с премазана глава. Тани Мария и Джес решават да започнат собствено разследване. Подозренията им падат върху съпруга на убитата, после върху нейна приятелка, но ситуацията се оказва доста по-заплетена.

 

Една нощ двете се промъкват в къщата на престъплението, в същото време идва човекът, който се грижи за имота. Внезапно проехтява изстрел и той е убит на място. Кръгът на заподозрените се разширява. Тани Мария получава зловеща заплаха, че ако не се оттегли, ще я сполети същото. Но двете с Джес не се отказват и още по-упорито продължават разследването си. Джес е отвлечена, животът на тани Мария е застрашен.

 

Кой се крие зад всичко това? Развръзката е неочаквана, развитието на случаите от читателските писма – интригуващо. А в края на книгата има вкусни рецепти за ценители.

 

ЗА АВТОРКАТА

Сали Андрю живее с партньора си в Южна Африка. Дълги години е била обществен активист. Сега е писател на свободна практика. „Рецепти за любов и убийство“ е първата ѝ книга.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5998 |18.04.2018 Владо Береану представя книгата си ”За кого звъни телефонът” . 0| 6481 |28.03.2018 Издателство ”Слънце” представя ”Между сянката и светлината” от Силви Вартан . 0| 6689 |19.03.2018 Очаквайте на 22 март от издателство ”Слънце”, ”Сатаната и неговите демони” от проф. Дечко Свиленов. . 0| 5829 |09.01.2018 „Илюзионисти номер 1 в Русия“ братя Сафронови представят магическото шоу „Мълния“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads