Реклама / Ads
0| 8055 |04.02.2010 АРТ ДЖУНГЛА

Изкупиха билетите за новия спектакъл на Камен Донев

.
Камен Донев в новата си постановка
Два дни след пускането в продажба на билетите за най-новата постановка на Камен Донев „Характери” всички места за премиерните представления на 19 и 26 февруари вече са продадени или запазени.
 

Предварителният зрителски интерес към най-новия спектакъл на талантливия драматург, режисьор и актьор конкурира вниманието, което публиката прояви към моноспектакъла му „Възгледите на един учител за народното творчество”.

Освен с името на режисьора Камен Донев „Характери” привлича зрителския интерес и със звезден актьорски екип. Нона Йотова е Жана – бивша стюардеса и знойна съпруга на героя на Пламен Сираков - военния Янко. Герасим Георгиев – Геро е тяхното отроче Съби, с когото са свързани най-много поврати и изненади в комедията. Съседи на това „барутлийско” семейство са оперната прима Лукреция – в ролята Албена Колева, и не по-малко артистичният и вечно леко подпийнал Мецан, в изпълнението на Тончо Токмакчиев. Ролята на техния син Виолин е поверена на младата звезда на Сатиричния театър Явор Борисов, който има номинация „Икар” за поддържаща мъжка роля тази година.

С постановката на Камен Донев в трупата на Сатиричния театър се завръща Тодор Близнаков, а в останалите роли се превъплъщават: Кирил Кавадарков, Милена Аврамова, Благовест Благоев, Жанет Иванова, Мартин Каров и Пламен Великов.

В „Характери” две семейства водят бурен съседски живот. Подкрепят се в моменти на страстни разправии, заедно са в мигове на възход и радост, сродяват се, редят софри, разкриват дълбоко пазени тайни…

Семействата на оперната певица Лукреция и нейния съпруг Мецан, на военния Янко и бившата стюардеса Жана разсмиват с неочаквания поглед върху баналностите на ежедневието, но и напомнят, че в живота на всеки се случват чудеса и ярки събития.

Героите са чешити със съзнание за неповторимост и лично величие, запомнящи се като индивидуалност и същевременно допълващи се в цветна картина.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4860 |12.01.2010 Оперетата отсвири новия си директор . 1| 6265 |07.12.2009 Новият сезон на Ла Скала с премиера у нас . 0| 6528 |16.10.2009 Галаспектакъл в памет на великия Павароти . 0| 6679 |27.05.2009 Климатът първа грижа на новия филмов шеф

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads