Реклама / Ads
5| 8412 |16.04.2012 АРТ ДЖУНГЛА

Кърджалиец се пробва в английския Х фактор

.
Динко Кирев от Кърджали реши да пробва късмета си в британския Х фактор в световноизвестната О2 Арена в Лондон. Той бе един от хилядите мераклии да грабнат голямата награда от поредното музикално шоу, но не успя да стигне до втория кръг.
 

 

Не се явих на българския, защото смятам, че е нагласен. В Кралството кандидатите сами избират с коя песен да се представят, но и там реалността е относителна. След 7 часа чакане под дъжда пред залата най-накрая бяхме допуснати в сградата. Беше пълна пародия. Имаше 32 паравана, като зад всеки стоеше един изпитващ. При цялата тази какафония трябва да изпълниш песен до 40 секунди. Жената, при която се явих, беше крайно незаинтересована от това, което пеех. Единственият въпрос, който ми зададе, бе откъде съм. Като й казах, че идвам от България, презрително ме погледна, разказва разочарованият родопчанин.

Нахъсаният кърджалиец пристига във Великобритания по индиректната покана на създателя на риалити формата Саймън Кауъл. Музикалната звезда гледа записи на българина на терминал №1 на летище Хийтроу в Лондон. По-късно ще сподели пред журналистката Райна Райкова, че останал впечатлен от гласа на младежът, който безспорно имал талант и обезателно трябвало да се яви на кастинга, където ще бъде оценен по достойнство.

 

Момчето от Кърджали все пак не остава „капо” - на прослушването се запознава с Джесика Пейдж, с която в момента работят по два проекта. 

Кирев е завършил Музикалната академия в Пловдив, специалност „Музикална педагогика”. Увлича се по хаус музиката, заслушва се в Дийп Диш, Карл Кокс, Пачо Би и Пепо. Известно време работи като диджей в Банско, после заминава в Испания, Майорка. Следва дискотека „Форум” в Дания. Преди година излиза първото му парче, издадено от гръцкия лейбъл „Ноутайселфс рекърдс”, собственост на Боби Дийп и Кристос Форкис. Продава в най-големите световни сайтове за електронна музика. Предстои реализацията на съвместно изпълнение с шотландската певица Алексис Андерсън. В момента продуцира хаус музика.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 11184 |16.04.2012 След 63 години Панагюрското съкровище отново у дома . 21| 17885 |13.04.2012 Скандал: Султана и Ния – героини от “Листопад”! . 1| 7880 |09.04.2012 Помпей ще бъде реставриран по проект за 105 млн. евро . 9| 38646 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads