Реклама / Ads
0| 8850 |17.02.2012 АРТ ДЖУНГЛА

"Корпус за бързо реагиране" гарантира смях и екшън в едно

.
Цяла палитра от обичани актьори населява комедийния екшън.
 

В навечерието на националния празник 3-ти март родното кино представя още един нов български филм. Това е екшън комедията "Корпус за бързо реагиране" на режисьора Станислав Дончев. В главните роли ще видим Диана Любенова, Башар Рахал, Мариан Вълев, Васко Мавриков, Евгени Будинов, Стойко Пеев, Ивелин Найденов, Латинка Петрова и още, и още.

Днес в Cinema City в столичния Mall of Sofia се състоя предпремиерна прожекция на „Корпус“-а. Зареждащата комедия събра актьорите, някои от които изгледаха за първи път лентата. Тримата главни герои – Евгени Будинов, Васко Мавриков и Ивелин Найденов пристигнаха заедно на прожекцията. В този състав ще ги видим и като “Добрите” на големия екран от 2 март. Диана Любенова показа страхотна форма след раждането на дъщеря си, а нейният екранен съпруг Мариан Вълев ще видим като „Лошият”. Башар Рахал пристигна от Америка специално за прожекцията, като кавалерстваше на сестра си Карла. Двамата влизат в роля на семейна двойка във филма. Освен тях на препремиерата присъства и плеймейтката Златка Димитрова, която дойде в компанията на приятелка.

 

“Корпус за бързо реагиране” привлече интереса на публиката още преди седмици, когато се проведе предварителна прожекция специално за сто късметлии. Те бяха избрани чрез томбола на случаен принцип и имаха уникалната възможност първи да се насладят на сюжета на филма. Този вид прожекции все още не е популярен у нас и затова предизвика истински фурор в социалните мрежи. Екипът на „Корпус за бързо реагиране“ сподели, че е щастлив да представи на българската публика един различен филм, изпълнен с много смях, екшън и динамика.


Корпусът за бързо реагиране решава всякакви проблеми на добри цени. Всъщност членовете му са точно трима, но реагират като за многочислена група. Насреща им е Мариян Вълев, добре познат като Куката от сериала "Под прикритие", който е отново в познатото си амплоа на мафиот, но този път "с намигване".

Сценаристи са Васко Мавриков, единият от Корпуса, който играе със собственото си име и Станислав Дончев, който е и режисьор. Той е "бащата" на сериала "Забранена любов" по НТВ, поради което много от очевидно любимите му актьори идват точно от въпросната лента.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 8358 |17.02.2012 Въргала преосмисля прехода в екшън комедия с Аня Пенчева . 33| 17005 |16.02.2012 Ив. Славов: Кичът не е най-страшната болест, най-опасен е рецидивът на комунизма . 7| 18340 |14.02.2012 Издъхна Христо Минчев – славея на Тато . 9| 38656 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads