Реклама / Ads
0| 5785 |08.10.2014 АРТ ДЖУНГЛА

Любен Кънев представя кино-театралния спектакъл - STOP

.
Един човек, една сцена, един екран. Станете свидетели на първият по рода си мултимедиен, кино-театрален спектакъл.
 

Актьорът Любен Кънев представя нещо изключително иновативно и интересно, спектакъла  “STOP”.

 

Популярният на широката публика като инспектор Тодоров  от ГДБОП  в култовия сериал Под прикритие актьор, е написал текста на STOP  преди две години. Сега е решил да го покаже на света, като зрителите ще могат да се докоснат до неговото живо изпълнение и едновременно с това да го гледат на големият екран. Тази наистина иновативна форма на спектакъл, ще даде на зрителите възможност да се насладят на двете изкуства в един и същи момент. 

 

Любен Кънев завършва НАТФИЗ. Награден е от Националната академия за театрално и филмово изкуство с приза ‘’Най- добър актьор на  випуск 2010’‘ .   На Първият международен фестивал на театралните училища в Пекин, той печели статуетката ‘’BEST ACTING’’  и  специализация за 4 месеца в Централната академия за театрално и филмово изкуство в Китай. Известен е още от сериалите ‘’Недадените’‘ в ролята на княз Кирил и сериалът ’’Знакът на българина като хакерът Омар. На театралната сцена дебютира в Пловдивският театър през 2010 с ролята на Хелмер в Куклен дом  на Ибсен, режисьор Крис Шарков. Последното представление, което е репетирал и,  в което можем да го гледаме е АГЕНТИ по Дейвид Мамет, режисьор Владимир Пенев.

 

В момента той подготвя премиерата на STOP .

 

STOP e смешна и ужасна изповед на един герой на нашето време. Той е изпълнителен директор на банка. Безчувствен хищник и пелтек, който проявява съвест. Калкулатор, хамелеон и робот, който със закъснение копнее за любов, прошка и правда. Човек, който не се е вслушал в истината, когато е трябвало. Какви могат да са последствията от удовлетворяването на едно просто желание – човек да е способен да говори спокойно и свободно с хората? Що за човек е изпълнителен директор на банка в България? Какво е ежедневието му? Бил ли е дете, запазил ли е нещо детско в себе си? Има ли скрупули? А съвест? Гледа ли театър? Може ли да се влюби? Желае ли изкупление? STOP поставя и отговаря на много въпроси за същността на това да си човек в съвременна България.

 

STOP е представление за непостижимото наваксване, което човек предприема въпреки всичко.

 

Спектакъла ще се играе в Cinema City / Paradise Center, блиети може да закупите от касите на киното, цена 15 лв.   Премиерна дата  7 ноември  2014.   Следващи представления   20.11.2014  и  04.12.2014

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 15205 |21.03.2014 Ген.Любен Гоцев и компания представиха Дипломатическа енциклопедия . 0| 6591 |16.12.2013 "Златен ритон" представя ромите в добра светлина . 17| 8499 |30.08.2012 Любен Дилов-син: Милото е симпатичен заради изборните резултати . 1| 7438 |17.08.2012 Ученик на Гена Димитрова представя поп операта като 3D анимация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads