Реклама / Ads
26| 10486 |01.12.2011 АРТ ДЖУНГЛА

Опосумите скапаха Нова ТВ и фалираха

.
Продуцентът на "Станция Нова" и "Разбий Иван и Андрей" Андрей Арнаудов признава, че голяма част от бизнеса им с Иван е фалирал, а "Шоуто на Иван и Андрей" било пълен провал. Освен ресторантьорската инвестиция, която претърпяла пълно фиаско, “опосумите” фалирали и агенциите си за запознанства и недвижими имоти, както и веригата от нощни клубове.
 

  

Опарихме се от този бизнес, не е за нас. Имахме добри периоди, но се отказахме, защото е доста изморително непрекъснато да стоиш в заведението. Когато бяхме по-млади, ни харесваше да имаме нощен клуб, защото ние самите стояхме в такива заведения. После искахме да отворим ресторант, оказа се доста сложно. Минали сме през какво ли не. Хората даже не могат да си представят с какви неща сме се занимавали, разкрива Андрей пред столичен всекидневник.

 

Той признава, че “Шоуто на Иван и Андрей” бил 14-ият им телевизионен проект. Той обаче се провалил заради проблема с набирането на интересни гости, който двамата имали.

Популярни личности отказвали да им гостуват, заради лошия имидж, а цялата вина за лошото реноме Иван и Андрей хвърлили върху Антон Стефанов, който отговарял за вип- персоните на шоуто.

Изглежда не бяхме преценили възможностите си. Не бяхме се подготвили достатъчно добре откъм други лица в предаването. "Шоуто на Слави" се крепи 30-40 процента на водещия си, още толкова на актьорите и 20 процента на бенда. А ние тръгнахме да правим шоу, което се крепи 90% на нас, философства Андрей.

 

Според него късният час на излъчване и пиперливите коментари в предаването прогонили дамската част на аудиторията и това довело до ниския им рейтинг.

Двамата с Иван стигнали до извода, че не трябва да се разпиляват в много проекти едновременно и да втръсват на зрителите с присъствието си. Провалът се отразил на самочувствието на двата “опосума”. “Да, посмачка го. Смятаме обаче, че пред нас има още много предавания и проекти”, убедени са те.

От една година Андрей живеел в къща под наем на 20 километра от столицата. Баровския си апартамент на “Витошка”, който обзавел по последен писък на модата в дизайна и техниката, дал под наем, за да изкарва и от него някой лев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 44| 8609 |14.08.2011 Естрадата трябва да мирише на Лили Иванова . 27| 12979 |14.06.2011 За мряната, македонската мома и Байкушевата мура, посята от Лили Иванова . 39| 7769 |26.04.2011 Нова мафия в киното . 0| 6859 |24.04.2011 Т. Масалитинова: Не мога да остарея духом

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads