Реклама / Ads
53| 13726 |16.08.2011 АРТ ДЖУНГЛА

Паника тресе Дългия, продукциите му се сриват

.
Източник: източник
Люти скандали, връзкарство и наркотици в „Гласът на България”
 

"Гласът на България" стартира със заявката за най-успешен музикален формат, излъчван досега у нас, но 20 дни след началото вече е ясно, че не може да претендира дори за селска вечеринка. Шоуто се раздира от вътрешни дразги между членовете на „звездната” четворка в журито, а във форумите валят обвинения за връзкарство и шуробаджанащина при участниците. Слави Трифонов е набутал в новата си продукция свои стари протежета и приятели, които вече сме гледали стотици пъти, вместо да подбере нови и свежи лица и гласове, негодуват зрители.
Мургавелката Роксана беше любимка на Дългия още от “Стани поп-фолк звезда”, а сега възкръсва отново в грандиозно замисленото шоу. Друга стара познайница на гологлавия водещ е Мелинда. Брюнетката направи дует с ДесиСлава в предаването “Пей с мен”, което също беше продуцирано от Трифонов.

Съмненията във връзкарство

се засилиха още повече, след като стана ясно, че дъщерята на фолк фурията Ивана– Теди, също се е явила на кастинга. Тийнейджърката уж пазела в тайна от родителката си, която е в журито, че ще се пробва за участничка, но според клюките това бил поредният PR-трик. „Докога една сбирщина от певци ще взима хляба на талантливи млади момичета и момчета, които пътуват с километри, за да може компетентно жури неуважително да ги слуша с гръб и накрая да им каже: „Сори, не ставаш!”, гневи се зрител на новия песенен формат.

Изчезвай барабар с протежетата си

не те искаме, не разбра ли, действаш досадно и заради такива като теб не ползвам изобщо телевизора”, пише друг „фен” на шоуто.
Въпреки голямата автореклама, новата продукция на Слави Трифонов се очертава като пълно фиаско и заради междуособиците в журито. Според очевидци
перхидроленият бард Миро нямал никакви скрупули и се появявал друсан по време на кастингите, шушукат участници. А пък между Мариана Попова и Ивана има зле прикрита омраза и те съвсем открито си разменят словесни нападки, докато журират. “Нека Мариана си изрази мнението, тя винаги има какво да каже”, е най-често повтаряното от Ивана изречение. Поп певицата пък няколко пъти намеква, че отборът на Ивана е съставен само от слаби участници. Като друга причина за взаимната омраза запознати изтъкват

двойно по-големия хонорар

който получава фолкпримата. Миро и Мариана били бесни, че Ивана ще гушне 15 хилядарки за участието си във всеки епизод на риалитито, докато те двамата ще се подписват едва срещу 7000.
Враждата между двете певици обаче била не само заради различните стилове и парите, но и на политическа основа. Публична тайна е, че Ивана е фаворитка на премиера Бойко Борисов, а Мариана Попова дълго бе спрягана за любовница на президента Георги Първанов. Президентската нишка се спряга и като основната причина Дългия да я покани за член на журито. Четвъртият от журито пък - роклегендата Кирил Маричков бил готов да участва в "Гласът на България" за 5000 на епизод. Засега той е и единственият, чието име не е забъркано в някакъв скандал.
Очевидно, на Слави Трифонов не му върви с продукциите напоследък. Тези дни на бял свят се появиха шокиращите резултати на “Шоуто на Слави”. Оказа се, че то е отбелязало рязък срив в рейтинга си за 2011 г. Предаването, което някога се водеше сред лидерите на телевизионния екран, вече заема незавидното 35-о място в рейтингите на агенция за първото полугодие. Дългия събира пред екраните едва 959 000 зрители. За сравнение лидерът в подреждането - турският сериал "Забраненият плод", е привлякъл 1 810 000 почитатели.

Севдалина Спасова
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 44| 8588 |14.08.2011 Естрадата трябва да мирише на Лили Иванова . 15| 7315 |12.08.2011 Почетоха Васа с цигари и патронче водка . 24| 8657 |10.08.2011 Цицат ни, защото сме бунаци . 9| 38607 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads