Реклама / Ads
2| 9360 |17.12.2009 АРТ ДЖУНГЛА

Показват готов трейлър на „Мисия Лондон” премиерно

.
Любо Нейков в кадър от
На 18 декември 2009 година ще стартира кампанията на „Мисия Лондон” – най – очакваният игрален бг филм, режисиран от Димитър Митовски. Кампанията започва с първи трейлър едновременно на всички дигитални киноекрани в София и страната.
 

Киноманите ще имат възможност да видят първите монтирани кадри от филма непосредствено преди прожекциите на дългоочакваното филмово приключение „Аватар” на Джеймс Камеран. Трейлърът на „Мисия Лондон” разкрива основните персонажи от филма, като един от тях, е пресъздаден от Алан Форд, познат на българската публика, като Тухлата, от култовия филм на Гай Ричи – ”Гепи”.

Видеото ще бъде достъпно от 18.12.2009 в интернет, когато паралелно ще стартира и на уебсайта на „Мисия Лондон” https://www.mission-london.com.

Снимките на „Мисия Лондон” приключиха в началото на месец септември тази година и в момента филмът е в постпродукция. Премиерата се очаква в началото на 2010 година.

„Мисия Лондон” е ексцентрична комедия базирана на едноименната книга на Алек Попов. Основното действие на филма се развива в българското посолство в Лондон. Историята е измислена и абсурдна, но части от нея са заимствани от реалния живот и това е причината в някои моменти да звучи действителна.

Снимките на продукцията „Мисия Лондон” продължиха общо девет седмици. Стартът бе в Лондон, а снимачните площадки на продукцията бяха съсредоточени в централната част на града около емблематичния мост Тауър бридж, Парламента и в администрацията на Бъкингамския дворец. През юли снимачната площадка на филма се премести в България, където филма бе завършен. „Мисия Лондон” е копродукция между Унгария, Македония, Швеция и Англия. Мажоритарен продуцент на филма е „СИА” ЕАД, с продуценти Димитър Митовски и Иван Дойков, с подкрепата на Изпълнителна Агенция „Национален филмов център”. Филмът е подкрепен и от Загорка, България Ер, KFC и Beefeater London gin.

Димитър Митовски е един от основателите на две от най-успешните български продуцентски компании, заснел е над 500 реклами за най-големите рекламодатели у нас и е автор ( заедно с режисьора Камен Калев) на късометражните филми „Върнете заека” и „Лошият заек”, които са номинирани в „Седмицата на критиката” на кинофестивала в Кан през 2005 и 2007 година.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5543 |16.12.2009 Определиха 10-те филма на 2009-та в САЩ . 2| 15123 |15.12.2009 Изповедта на един затворник взриви книжния ни пазар . 4| 6824 |14.12.2009 Коко Азарян се пресели в отвъдното . 9| 38655 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads