Реклама / Ads
0| 5866 |22.12.2015 АРТ ДЖУНГЛА

Романът „Те ти булка, Спасовден“ ще бъде филмиран

.
Романът „Те ти булка, Спасовден“ на Ангел Спасов ще бъде филмиран. Нетрадиционен ще е и кастингът за актьорите - професионалисти, но и аматьори - деца, мъже и жени между 10 и 67 г., които ще имат реална възможност, както за главни така и за всякакви други роли, информира Факел. бг.
 

Продуцентите няма да търсят услугите на големи или малки кастинг агенции, а ще тръгнат обратно. Творческият екип ще прави своя подбор на участници, само от запознати със самата творба хора.

 

Ангел Спасов завършва ТДВА , „Дърворезба и вътрешна архитектура“. После идва казармата, веднага след това попада и се дооформя като студент в УНСС „Финанси“. След всичко това той става покорен слуга на всички пороци без пророци: на русите и на черните жени, на скъпите коли, на домашната ракия, на свинското и на веселите компании.

 

В най-близката стопанска история на България не е бил деен труженик и участник (понякога по желание, друг път – не) само в строежа на „Ал. Невски“. Студентски кооперации, югоембарго, познанства от всякакъв вид в силовите застрахователи, опознаване на митническите администрации само допълват житейските основания и познания, довели до написването на книгата.

 

„Те ти, булка, Спасов ден“ е сатиричен, пародийно еротичен, бързосюжетен, главозамайващ роман, истински паноптикум на пошлотията, която заля посткомунистическа България. От първата до сетната страница авторът се киска над персоните си, които явно познава отблизо – и затова с такава лекота и замах ги обрисува. Те са продукт колкото на бившите соцотношения, толкова и на демоничната ни демокрация: кухи същности, вълнуващи се единствено от сексуална гимнастика, изневери, сватби по сметка, далавери. Това е ситият свят на средния български простак, грозна гротеска на масовата бездуховност. За равновесие Спасов е притурил и един пълен глупак, като не е пропуснал да докачи и медийните парвенюта.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6064 |31.05.2015 Романът "Четвъртък" на Здравка Евтимова излезе на китайски . 0| 6673 |20.11.2014 Романът за Майка Тереза е на пазара! Не го изпускайте! . 17| 85413 |13.06.2008 „Те ти, булка, Спасовден“ е култова еротична история

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads