Реклама / Ads
9| 8060 |21.10.2009 АРТ ДЖУНГЛА

Силви Вартан се завръща в родината с грандиозен концерт

.
Силви Вартан Източник: Вяра Йовева
Премиерът Бойко Борисов и френската певица от български произход Силви Вартан ще присъстват на 75-годишния юбилей на Специализираната акушеро-гинекологична болница за активно лечение „Шейново”.
 

Това собщиха от София Мюзик Ентърпрайсис, които организират концерт на звездата в София.

В НДК пък се организират прожекции на музикалната комедия „Търсете идола” с участието на Силви Вартан, Шарл Азнавур и Джони Холидей. Тя е включена във фестивала Киномания 2009. Филмът ще бъде представен по повод концерта на голямата певица и актриса Силви Вартан, който ше се състои на 28 октомври от 20.00 часа в Зала 1 на НДК.

В„Търсете идола” са събрани едни от най-популярните песни на френската прима, сред които и „Тази вечер аз съм хубава”, позната от българските кавър версии на Богдана Карадочева и Дони и Нети. „Търсете идола” е комедия за мъж, принуден от приятелката си да открадне скъпо бижу. За да се спаси от преследвачите си, той скрива бижуто в китара, след което се разколебава и решава да върне откраднатото. Проблемът е, че китарата със скритото бижу се оказва собственост на няколко музиканти.
Тези дни една от националните телевизи ще представи и филм за Вартан, на журналиста Георги Тошев.

Друга актуална новина около харизматчната певица, изгонена със семейството си от България от комунистическия режим е, че преди броени седмици парижкото издателство "ХО" пусна на френския пазар автобиографичната книга за Вартан, озаглавена "Между сянката и светлината". В нея прочутата певица и актриса, най-после премахва дистанцията между себе си и публиката, за да разкаже най-вълнуващите моменти от живота си. Звездата с много емоция говори за първите си години в София, за щастливия момент, в който съдбата й посочва пътя към сцената, за бурната си любов с Джони Холидей, за настоящия си хармоничен брак с Тони Скоти и щастието да бъде майка на Дейвид и осиновената през 1997 г. Дарина. Автобиографията на френската музикална икона е много емоционална и пълна с откровения изповед на любяща съпруга и майка, преуспяла, силна и независима жена, посочват критиците. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8890 |20.10.2009 Задава се хитова КИНОМАНИЯ . 0| 8445 |19.10.2009 "Ла страда" навъртя 15 години . 1| 5995 |16.10.2009 „Източни пиеси” вече е част от каузата И АЗ МОГА . 9| 38606 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads